ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2011

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα-βαθμολογίες των Πανελληνίων 2011 στο http://results.minedu.gov.gr. Πώς να βρείτε τα αποτελέσματα με τον κωδικό σας.
Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Από το Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες-αποτελέσματα Πανελληνίων 2011 για τα μαθήματα της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄ (στα κοινά μαθήματα με τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων), τα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, αναρτώνται σήμερα σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων μπορούν, μετά τις 13:00, να βρίσκουν τη βαθμολογία Πανελληνίων 2011 και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, σήμερα μετά το μεσημέρι.
Ολοκληρώνονται σύντομα, από την μηχανογραφική υπηρεσία του ΥΠΔΒΜΘ, οι διαδικασίες επεξεργασίας των προφορικών και των γραπτών βαθμών για τον υπολογισμό του γενικού βαθμού πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές εξετάσεις και οι σχετικές καταστάσεις θα αποσταλούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να προωθηθούν στα Γενικά Λύκεια αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ. Επίσης αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης σε όλα τα Γενικά Λύκεια.
Οι αντίστοιχες καταστάσεις στα ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄, αναμένεται να αποσταλούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.
Σήμερα επίσης θα δοθούν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία με την κλιμάκωση των βαθμολογιών-αποτελεσμάτων Πανελληνίων 2011 κατά μάθημα για τους 85.587 υποψηφίους, που πήραν μέρος στις εξετάσεις.
Τέλος, σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και η βαθμολόγηση των γραπτών έχει προγραμματιστεί να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: