ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου: 4.000 φίλαθλοι στην «πρώτη»

Παρουσία περίπου 4.000 φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν. Ο Javi Garcia τόνισε πως στόχος του είναι η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι, ενώ ο Αχιλλεάς Μπέος προανήγγειλε ακόμη έξι μεταγραφές.
Αγωνιστική δράση από κάθε γωνιά του πλανήτη δωρεάν στην οθόνη του υπολογιστή σου!
«Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και με τη δουλειά και τη
συμπαράσταση του κόσμου ελπίζω η ομάδα να φτάσει πολύ ψηλά», σημείωσε ο τεχνικός των Θεσσαλών, ενώ για την κλήρωση του Europa League, ανέφερε: «Θα προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία και σε 3,5 εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε εννέα εβδομάδες, αλλά και γι’ αυτό θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Η ομάδα θέλω να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι. Να παίξει καλύτερα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
Ο κ. Μπέος από την πλευρά του, συμπλήρωσε: «Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον προπονητή για τους μεταγραφικούς στόχους μας. Όπως οι περισσότερες ομάδες, κοιτάμε στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Στις επόμενες δέκα ημέρες, θα έχουμε ολοκληρώσει το 90% των κινήσεών μας. Θα αποκτηθούν άλλοι έξι παίκτες, σε θέσεις που έχει εισηγηθεί ο προπονητής». Τέλος, για τη συμμετοχή στο Europa League, σχολίασε: «Και μόνο η συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου σε αυτή τη διοργάνωση είναι τιμητική διάκριση. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις, δεν έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες. Όμως έχει τις δυνατότητες να περάσει και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του».
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: