ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μαχαίρωσαν ιδιοκτήτη συνεργείου 6 φορές στα οπίσθια!

Το θύμα απέφυγε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, η οποία όμως βρίσκεται ήδη στα ίχνη των δραστών.Eμπλεκόμενος στη δίκη των μπράβων ήταν ο νεαρός που μαχαίρωσε τον άτυχο 25χρονο τα ξημερώματα της
Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στην παραλιακή στο Ρίον.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση και οι έξι μαχαιριές που δέχθηκε ο άτυχος άνδρας ήταν στην περιοχή των γλουτών!
Οι αρχικές πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για μαχαίρωμα Αλβανού, αλλά τελικά θύμα είναι Έλληνας 25 ετών ο οποίος διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στον βόρειο τομέα του «Καλλικρατικού» δήμου της Πάτρας.
Το γεγονός ότι ο δράστης τον μαχαίρωσε στα… οπίσθια, δείχνει εκδίκηση! Στη «νύχτα» μιλούν για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», αφού ο νεαρός εμπλεκόμενος στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας «επισκέφθηκε» το θύμα του μαζί με άλλα τρία άτομα. Τον απείλησαν, τον έβρισαν και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά κατά την συνήθη τακτική των εμπλεκομένων σε τέτοιες ιστορίες προτίμησε να ακολουθήσει το «νόμο της σιωπής» και δεν έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.
Όλα δείχνουν πάντως πως το «κουαρτέτο» ανήκει σε ομάδα που διατηρεί φιλικές σχέσεις με γνωστό μπράβο της νύχτας με τον οποίον όμως είχε τσακωθεί ο 25χρονος. Έτσι, αποφάσισαν να του στείλουν «μήνυμα» για λογαριασμό του «μπράβου»!
Το θύμα πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα από το νοσοκομείο κι έτσι οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να τον «συναντήσουν»! Αργότερα, όμως, ο Διοικητής Ασφάλειας Άρης Ανδρικόπουλος και οι συνεργάτες του έμαθαν τα πάντα για το περιστατικό και πλέον βρίσκονται στα ίχνη των δραστών. Η Ασφάλεια θεωρεί ότι και αυτό το περιστατικό εντάσσεται στο πλαίσιο της αυξημένης το τελευταίο χρονικό διάστημα «δράσης» κυκλωμάτων της νύχτας στην Πάτρα.
newsit.gr

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: