ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Τέρας με 7.000 σκουλαρίκια παντρεύτηκε!!!

Για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καλυμμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με σχεδόν 7.000 σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι, ακόμα και αν έχει τη σημασία μιας βέρας, δεν αποτελεί ούτε εικαστική παρέμβαση, ούτε
πρόσθετο βάρος.
Στην περίπτωση της Elaine Davidson όμως, αυτό το ένα, από τα χιλιάδες κοσμήματα που φοράει, έχει για την ίδια την πλέον ξεχωριστή σημασία.
Η βραζιλιάνικης καταγωγής γυναίκα, το πιο πρόσφατο μέτρημα των piercings της οποίας σταμάτησε στα 6.925, παντρεύτηκε την Τετάρτη στο Εδιμβούργο όπου ζει και διατηρεί ένα κατάστημα. Η 42χρονη, συνοδεύθηκε στο αρμόδιο για τους πολιτικούς γάμους γραφείο του Εδιμβούργου, φορώντας ένα λευκό νυφικό και λουλούδια γύρω από το κεφάλι της. Για την ειδική αυτή περίσταση μάλιστα, όχι μόνο φόρεσε όλα τα σκουλαρίκια της, αλλά έβαψε και το πρόσωπό της σε μπλε και κίτρινες αποχρώσεις.
Ο… τυχερός γαμπρός ονομάζεται Douglas Watson και προτίμησε να αντισταθμίσει την εκκεντρικότητα της εκλεκτής του, εμφανιζόμενος με ένα σκούρο μπλε κοστούμι, μπλε πουκάμισο και ίδιο χρώμα γραβάτα.
Η πρώην νοσοκόμα, έσπασε το ρεκόρ Guinness το Μάιο του 2000, με τον ταπεινό αριθμό των 462 piercings, εκ των οποίων 192 βρίσκονταν στο πρόσωπό της. Η νεόνυμφη είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ποτέ δεν αφαιρεί τα σκουλαρίκια της, τα οποία εκτιμά ότι ζυγίζουν περίπου 3 κιλά. Επέμενε επίσης ότι ποτέ δεν πόνεσε από τα piercings και ότι τη νύχτα κοιμάται πολύ άνετα με το… ενσωματωμένο μεταλλικό περίβλημά της.
Παρ’ όλα αυτά ο «πρωταθλητισμός» σε αυτό τον τομέα, φαίνεται ότι άρχισε να την κουράζει μια και τον Φεβρουάριο του 2009 δήλωσε: «δεν απολαμβάνω να με τρυπούν για ένα piercing, αλλά για να κατέχεις ένα τέτοιο ρεκόρ πρέπει να κρατιέσαι σε ένα ψηλό επίπεδο». «Ήθελα να σπάσω το ρεκόρ», συνεχίζει και εξομολογείται ότι «στην οικογένεια μου δεν αρέσουν καν τα piercings και τα τατουάζ».
Δεν πειράζει Elaine, αρκεί που αρέσουν στον Douglas!
 
Zougla

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: