ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Άγγλος πουλάει τη… βούλα του πέναλτι έναντι 999.950 ευρώ!(φωτό)

Ο Άγγλος Έντι Μάξουελ ξήλωσε το χορτάρι με την άσπρη βούλα του πέναλτι από το γήπεδο της Μπλάκμπερν και είναι έτοιμος να το πουλήσει αντί 999.950 ευρώ!
Το συγκεκριμένο σημείο έχει ιστορική αξία, καθώς από εκεί ευστόχησε ο Γουέιν Ρούνεϊ την προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και χάρισε και μαθηματικά το 19ο πρωτάθλημά της στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με δεδομένο ότι ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Μπλάκμπερν («Ίγουντ Παρκ») θα αντικατασταθεί τις επόμενες ημέρες, ο Μάξουελ πήρε άδεια από τη διοίκηση της ομάδας και ξήλωσε το συγκεκριμένο σημείο, με σκοπό αρχικά να το κρατήσει. Όμως, στη συνέχεια το έβαλε σε πλειστηριασμό στην πιο γνωστή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και μέσα σε λίγες ώρες είδε απίστευτη ζήτηση από τον κόσμο.
Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή ο πλειστηριασμός έχει φτάσει την τιμή του χόρτου στις 999.950 λίρες, κάτι που δεν μπορεί να πιστέψει ούτε ο Μάξουελ: «Αρχικά σκέφτηκα να πάρω το σημείο το κέντρου του γηπέδου για να προκαλέσω το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας μου αλλά όταν ήρθε η εξέλιξη αυτή με την Γιουνάιτεντ αποφάσισα να πάρω το σημείο του πέναλτι. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχει τέτοια ζήτηση», τόνισε, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα θα τα δαπανήσει για να ενισχύσει την ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής του.
Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια: