ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δείτε την Amy Winehouse «λιώμα» από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.(video)

Σε ζήτημα ζωής και θανάτου φαίνεται πως έχουν αναχθεί τα προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που αντιμετωπίζει η Amy Winehouse, η οποία εμφανίστηκε στην χειρότερη κατάσταση που έχει εμφανιστεί ποτέ. «Λιώμα» από το ποτό, ναρκωμένη από τα πολλά χάπια, η τραγουδίστρια σερνόταν στην σκηνή του σταδίου στο Βελιγράδι, «μασούσε» τα λόγια της, ενώ παρά την προσπάθεια που έκανε κάποια στιγμή να τραγουδήσει, τα αποτελέσματα ήταν τραγικά.
20.000 άτομα περίμεναν να την δουν στο τελευταίο της σόου, σε στάδιο του Βελιγραδίου και όταν κατάλαβαν ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση θα είναι μία σαν όλες τις άλλες και ακόμη χειρότερη, έγιναν έξαλλοι. Το γιουχάρισμα στην Amy πήγε «σύννεφο», ενώ αμέσως μετά το σόου - ο Θεός να το κάνει – όλοι ανεξαιρέτως ζήτησαν πίσω τα λεφτά τους. Δυστυχώς, όμως, δεν τα πήραν.
Σκεφτείτε ότι μέχρι και οι ίδιοι οι συνεργάτες της αναγνώρισαν το πόσο μεγάλο λάθος έκανε η ερμηνεύτρια που ανακοίνωσαν ότι ύστερα από όσα έγιναν στην συναυλία, η καλλιτέχνιδα δεν πρόκειται να λάβει την αμοιβή της. Αυτό έλειπε δηλαδή να πληρωθεί κιόλας για αυτό το πράγμα που παρουσίασε...
Η συναυλία της στη Σερβία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, οι οποίες έφθασαν μέχρι και σε πολιτικό επίπεδο: Ο υπουργός Άμυνας της χώρας να έγραψε στο Facebook: «Η συναυλία της Amy ήταν ντροπιαστική και προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση. Απέχει πολύ από την εικόνα της βασίλισσας. Πιο πολύ μοιάζει με ασθενή που είναι σε κλινική απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Χρειάζεται ιατρική φροντίδα».
Κι όλα αυτά, μόλις λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία της ότι η συναυλία της στην Αθήνα ακυρώνεται. Το σκέφτεστε; Να πληρώναμε για να την δούμε και να μας έκανε τα ίδια; Δείτε το στιγμιότυπο.

Δείτε το video και ΕΔΩ
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: