ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Στον ΠΑΟΚ με τετραετές συμβόλαιο ο Κουρδάκης...

Νέο τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε χθες ο Παναγιώτης Κουρδάκης. Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Football league διαδοχικά σε Θερμαϊκό, Πυρσό Γρεβενών και Αναγέννηση Επανομής, επιστρέφει στην Τούμπα, αυτή τη φορά για να μείνει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
“Η υπογραφή του νέου συμβολαίου συνιστά δικαίωση για μένα”, ανέφερε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός στα ΣΠΟΡ, και πρόσθεσε: “Όλοι οι κόποι και οι προσπάθειες της περσινής σεζόν βγήκαν σε καλό. Κι ήταν μια δύσκολη σεζόν, αφού σε αυτές τις κατηγορίες, όπως είναι η football league 2, συναντά κανείς πολλά προβλήματα, όπως είναι τα αντίστοιχα οικονομικά, αλλά κι όσα έχουν να κάνουν με την κατάσταση των γηπέδων. Παρόλα αυτά, τα τρία τελευταία χρόνια πήρα πολλά εφόδια. Και το λέω συνέχεια ότι οι νεαροί
παίκτες πρέπει να πηγαίνουν δανεικοί, να …ψήνονται ποδοσφαιρικά. Βλέπουν πώς είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που αποτελεί και μια μικρογραφία της μεγάλης κατηγορίας. Βέβαια, όλα αυτά τα παιδιά πρέπει να παρακολουθούνται από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν και να μην παραμελούνται”.
Στον ΠΑΟΚ ξαναβρίσκει τους Αθανασιάδη και Τσουκαλά, με τους οποίους είχε κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων. “Ασφαλώς και είναι ενθαρρυντική η εξέλιξη και η πορεία τους στην πρώτη ομάδα” σχολίασε, και συνέχισε: “Βλέπουμε γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ότι όλες οι ομάδες στρέφονται σε Έλληνες και νέους παίκτες, γεγονός που για εμάς συνιστά και μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να εξελιχτούμε περαιτέρω και να αναδειχτούμε. Το βέβαιο είναι ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Σε μια ομάδα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όλοι θέλουν να παίζουν. Κι εγώ από την πλευρά μου ευελπιστώ να παίξω. Θέλει μεγάλη προσπάθεια, δουλειά αλλά και τύχη. Και θα είμαι ευχαριστημένος αν κάνω κάποιες συμμετοχές με την ομάδα”.


Ο Κουρδάκης ήρθε στη Θεσσαλονίκη από το Διδυμότειχο πριν από οχτώ χρόνια και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, έχοντας προπονητή αρχικά τον Κώστα Μαλιούφα και στη συνέχεια τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη. Πλέον, αυτό που περιμένει είναι να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στο γήπεδο της Τούμπας: “Έχω αγωνιστεί στην Τούμπα με την β΄ ομάδα και ένιωσα ρίγος κι ανατριχίλα. Φαντάζομαι πόσο πιο έντονα θα είναι τα συναισθήματα για μένα, όταν αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα”.
Κι ο Θρακιώτης αμυντικός κατέληξε στις δηλώσεις του: “Για μένα αρχίζει μια νέα εποχή. Από αυτή τη νέα αρχή, μόνο οφέλη έχω να αποκομίσω, αλλά και πολλά να μάθω από τους πιο έμπειρους συμπαίκτες μου. Έχω μάθει ότι κι ο νέος προπονητής στηρίζεται σε νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες, και αυτό το γεγονός προσωπικά το αντιμετωπίζω σαν μια ευκαιρία”.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: