ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Θρίλερ με τον Βρύζα!!!

Ένα μικρό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Ζήση Βρύζα και την τελική απόφαση που θα πάρει για το μέλλον του. Τα ΣΠΟΡ αποκάλυψαν την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι γνωστό εδώ και μέρες, ενώ υπάρχει και η
εθνική ομάδα που έδινε τον αγώνα της με την Μάλτα (3-1) στο πλαίσιο των προκριματικών της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Στο περιθώριο του αγώνα της εθνικής, ο Ζήσης Βρύζας ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Μετά το τέλος του αγώνα, οι ρεπόρτερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τον αναζήτησαν για ν’ αποσπάσουν μία δήλωσή του, αλλά ο Ζήσης Βρύζας αποδείχθηκε “σφίγγα”. Όταν ρωτήθηκε πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας, είπε: “παιδιά δεν θέλω να πω τίποτα, ευχαριστώ πολύ” και έφυγε, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, για το θέμα είχε ρωτηθεί και ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος τόνισε: “Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να το ρωτήσετε σε μένα, αλλά πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο τον Ζήση Βρύζα”. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μάλιστα έλεγε “δεν έχω καμία ενημέρωση, ειλικρινά δεν ξέρω”, σε όποιον προσπαθούσε να του αποσπάσει κάτι περισσότερο για την υπόθεση.
Από εκεί και πέρα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ζήσης Βρύζας δεν είχε το Σάββατο κάποια επικοινωνία με τον Θόδωρο Ζαγοράκη για το συγκεκριμένο θέμα. Επομένως η πρόταση επιστροφής που του έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την προηγούμενη Πέμπτη εξακολουθεί να ισχύει και δεν αποκλείεται ακόμα και κατά την διάρκεια της μέρας να απαντήσει.
Άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ζήσης Βρύζας είχε προκαθορισμένο ραντεβού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα με τον κ. Γόντικα, καθώς είναι γνωστή η πρόταση των πρασίνων για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, με τριετές “κλειστό” συμβόλαιο.
Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά και βεβαιότητα τι θα συμβεί. Ο Ζήσης Βρύζας έχει αυτήν την στιγμή τρεις επιλογές. Η μία είναι ο ΠΑΟΚ μετά την πρόταση του Θ. Ζαγοράκη. Η δεύτερη είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά υπάρχει και μία τρίτη επιλογή, που δεν είναι άλλη από το να παραμείνει στην εθνική ομάδα, ως στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: