ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Δηλώσεις Νίκου Μπαλοδήμου

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οικοδεσπότες για την όμορφη, λιτή και σεμνή εκδήλωση που προετοίμασαν και ειδικότερα την Ε.Π.Σ. Γρεβενών που έδειξε ότι στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τα σωματεία.
΄Οσον αφορά τα Γρεβενά Αεράτα, είμαι
απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια, το ζήλο και τη θέληση των ποδοσφαιριστών μου. Σ’ ένα από τα ποιοτικότερα και ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών στην ΄Ενωσή μας, οι κόποι πολλών ετών ανταμείφθηκαν καικαταφέραμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα.
Η επιβράβευση ήρθε σήμερα και αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για τις κρίσεις τις απόψεις μου και την προσπάθεια της τελευταίας πενταετίας. Αισθάνομαι δικαιωμένος, γιατί πίστευα και πιστεύω στις δυνατότητες των παιδιών μας και το αποτέλεσμα επαληθεύει του λόγου το αληθές. ΄Εχουμε ποδοσφαιριστές στα Γρεβενά με πηγαίο ταλέντο, δυστυχώς όμως κάποιοι ξενόφερτοι και αδαείς τους υποτίμησαν. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν την απάντησή τους.
Γνωρίζετε όλοι ότι είμαι θαυμαστής του γρεβενιώτικου ποδοσφαιρικού ταλέντου και πιστεύω ακράδαντα ότι οι ποδοσφαιριστές μας, όταν δουλεύουν σωστά και ανέβει η αυτοεκτίμησή τους, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις πολυδιαφημιζόμενες φίρμες, που κατά καιρούς έρχονται και απέρχονται και αφήνουν μόνο τη σκόνη τους στα Γρεβενά.
Εύχομαι στον Κεραυνό καλή πορεία στο νέο Πρωτάθλημα κι όσο για μας, πιο έμπειροι, διδασκόμενοι από τα λάθη μας και προπαντός πιο σοβαροί, πιστεύω σε μια καλή πορεία στη Δ΄Εθνική. Μέχρι τις 11 Ιουλίου, θα κλείσουμε το ρόστερ μας και θα αποκτηθούν 4-5 γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές που τονίζω όμως ότι θα έχουν για πρώτη τους επιλογή τα Γρεβενά Αεράτα, γιατί στόχος μας είναι η άρρηκτη συνοχή αυτής της ομάδας.
Τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς το φίλο γυμναστή Τάκη Παπαγεωργίου που χρόνια βαδίζουμε μαζί για την άριστη προετοιμασία της ομάδας και τη γενικότερη θετικότατη συμβολή του στο σωματείο μας.
Καλό καλοκαίρι.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: