ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΠΑΟΚ: Οι βετεράνοι τίμησαν τη μνήμη του Στέφα!!!

Μία ομάδα βετεράνων του ΠΑΟΚ ταξίδεψε οδικώς μέχρι την Κόρινθο (με πούλμαν) από την Παρασκευή για να τιμήσει το Σάββατο το απόγευμα τη μνήμη του Γιάννη Στέφα σε φιλικό με την ομάδα παλαιμάχων της Κορίνθου.
Ο πρώην πορτιέρο του “Δικέφαλου” έφυγε από τη ζωή πέρσι το καλοκαίρι στις
17 Ιουλίου 2010 χτυπημένος από την επάρατη νόσο σε ηλικία μόλις 61 ετών.
Μαζί με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν οδικώς από τη Θεσσαλονίκη ενσωματώθηκαν και οι Μαυρέας και Αντωνόπουλος που ζουν μόνιμα στην Πελοπόννησο.
Για την ιστορία στο φιλικό οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ προηγήθηκαν με γκολ του Ρουσομάνη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Κόρινθος ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο.
Στον πάγκο των βετεράνων του “Δικέφαλου” κάθισαν ως… προπονητική τριανδρία οι Μιχάλης Μπέλλης, Κούλης Αποστολίδης και Σάκης Παντελίδης (οι δύο τελευταίοι ταξίδεψαν αυθημερόν στην Κόρινθο αεροπορικώς μέσω Αθήνας…) και στο παιχνίδι ξεκίνησαν στην 11άδα οι: Γκιτσιούδης, Στιψιανός, Μαυρέας, Μήτογλου, Τερζανίδης Αναστασάκος, Μαλιούφας, Αλεξανδρίδης, Στ. Μπορμπόκης, Αντωνόπουλος, Ρουσομάνης. Ακόμη αγωνίστηκαν οι: Κουκίδης, Κουρτσελίδης, Πέλλιος και Πουλασιχίδης.
Πριν από το παιχνίδι οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ ξεναγήθηκαν και στην πόλη της αρχαίας Κορίνθου, ενώ το βράδυ της Παρασκευής οι βετεράνοι της Κορίνθου τους παρέθεσαν δείπνο.
Χωρίς γάντια και ο Γκιτσιούδης
Ο Γιάννης Γκιτσιούδης υπερασπίστηκε την εστία των βετεράνων του ΠΑΟΚ στο φιλικό ματς στην Κόρινθο και για να τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Στέφα αγωνίστηκε χωρίς γάντια, όπως αγωνιζόταν και ο αείμνηστος πρώην πορτιέρο του “Δικέφαλου” στη δεκαετία του ’70. Η κίνηση αυτή συγκίνησε όλους τους βετεράνους του ΠΑΟΚ που είχαν παίξει μαζί με τον Γιάννη Στέφα, καθώς στη μνήμη τους ήρθαν αμέσως εικόνες από τη χρυσή 10ετία του ’70 στην οποία ο “Δικέφαλος του Βορρά” έγραψε ιστορία με την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ.
Το πρωί τελέστηκε και τρισάγιο
Πριν από το φιλικό στην Κόρινθο οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ μαζί με την οικογένεια του Γιάννη Στέφα πήγαν στα νεκροταφεία όπου ο παπάς έψαλε τρισάγιο στον τάφο όπου αναπαύεται ο αείμνηστος πορτιέρο του “Δικέφαλου”. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, καθώς παρούσες ήταν η χήρα του Γιάννη Στέφα και οι δύο κόρες τους.
Αναμνηστικές πλακέτες
Ο Χρήστος Τερζανίδης (ήταν και αρχηγός των βετεράνων του ΠΑΟΚ στο φιλικό) παρέδωσε στη χήρα του Γιάννη Στέφα μία αυθεντική φανέλα του αείμνηστου πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ με υπογραφές των βετεράνων και των δύο ομάδων (μαζί με τον πρόεδρο των παλαιμάχων της Κορίνθου) αλλά και μία τιμητική πλακέτα.
Δείτε περισσότερα θέματα για ΠΑΟΚ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: