ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο καιρός σήμερα!

Στους 32 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος, με ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα!
Ενισχυμένοι θα είναι οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο οι οποίοι θα φτάσουν τα 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική Oι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγε νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: