ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Αχαϊα: Η ιστορία του πιο… αγανακτισμένου ζευγαριού – Δείτε φωτογραφίες!


Tα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους!
Και όχι άδικα, αφού το ζευγάρι πέρασε μέσα από τη συγκέντρωση των «αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ ο γαμπρός υπέγραψε και στο βιβλίο κατά του μνημονίου.

Πρόκειται για το ζευγάρι που έδειξαν τα κανάλια, έγραψαν οι εφημερίδες και σχολιάστηκε στο ίντερνετ όσο
κανένα άλλο!
Ο γαμπρός είναι Πατρινός και μάλιστα από την περιοχή της Αγίας Τριάδας, όπου βρίσκεται και το πατρικό του. Πρόκειται για το γιο πρώην διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος αφού τελείωσε το λύκειο έφυγε για σπουδές στη Γερμανία (οικονομικά) και τελικά αποφάσισε να μείνει στο Μπόχουμ!
Όσο για τη νύφη; Ο 49χρονος επέλεξε μία κούκλα! Μια 32χρονη που του έκλεψε την καρδιά, έστω και αν ήταν «σκληροπυρηνικός» εργένης! Η νύφη είναι υπεύθυνη εκδρομικών «πακέτων» για τη Μεσόγειο σε μεγάλο Γερμανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο. Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από το dete.gr

Ο γάμος έγινε στον Καθολικό Ιερό Ναό του Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ το τραπέζι δόθηκε σε εστιατόριο στη Γλυφάδα με μενού (εκτός των άλλων) γουρουνοπούλα, γύρο και μουσακά!
Ο γαμπρός επισκέπτεται συχνά την Πάτρα (τουλάχιστον πέντε φορές τον χρόνο) και συναντιέται με αγαπημένα του πρόσωπα όπως ο δικηγόρος Χρήστος Λιαρομμάτης, ο συνδικαλιστής του ΟΤΕ Κανέλλος Γεωργιτσόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Βασίλης Παπαγιαννόπουλος, ο επιχειρηματίας Πλάτων Μαρλαφέκας, ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Αντώνης Αγγελόπουλος κ.ά.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο γάμο ήταν καλεσμένοι και αρκετοί από τη Γερμανία που δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τη φιλοξενία των Ελλήνων, ενώ η νύφη δήλωσε χαρακτηριστικά για το «πέρασμα του ζευγαριού ανάμεσα σε χιλιάδες λαού στο Σύνταγμα»: «Οι Έλληνες είναι απίστευτος λαός. Ο πιο πολιτισμένος και φιλόξενος που έχω γνωρίσει, ταξιδεύοντας στον κόσμο. Αν το ανάλογο περιστατικό συνέβαινε στη Γερμανία ή την Ολλανδία, χίλια χέρια θα είχαν ακουμπήσει «χοντροκομμένα» πάνω μου»!
dete

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: