ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Σε αναζήτηση ομάδας ο Μπλάνκο!!!

Χωρίς ομάδας έμεινε ο Ίσμαελ Μπλάνκο, η συμφωνία του οποίου με την Αλ Νασρ «ναυάγησε» λόγω των αυξημένων απαιτήσεών του. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο του Ντουμπάι για διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα έφταναν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Παρόλα αυτά, μετά την άφιξή του στο αραβικό κρατίδιο φαίνεται να αύξησε κατά 800.000 τις απαιτήσεις του, ζητώντας 2 εκατ. ευρώ ετησίως.
Χωρίς ομάδας έμεινε ο Ίσμαελ Μπλάνκο, η συμφωνία του οποίου με την Αλ Νασρ «ναυάγησε» λόγω των αυξημένων απαιτήσεών του.
Ο Αργεντινός επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο του Ντουμπάι για διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα έφταναν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Παρόλα αυτά, μετά την άφιξή του στο αραβικό κρατίδιο φαίνεται να αύξησε κατά 800.000 τις απαιτήσεις του, ζητώντας 2 εκατ. ευρώ ετησίως.
Οι διοικούντες της Αλ Νασρλ προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, όμως από τη στιγμή που δεν δέχθηκε καμία διαπραγμάτευση, αποφάσισαν να μη προχωρήσουν στην απόκτησή του.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρώην άσος της ΑΕΚ είναι αναγκασμένος να ψάξει αλλού ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τη φημολογία να θέλει γαλλικό σύλλογο να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: