ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Βέροια: Αυτόφωρο για ρύπανση του Τριποτάμου!

Περιμένοντας την περίοδο κατά την οποία στην «τάφρος 66», θα κυλά ο πολιτισμός μας, η Διοικητική ανυπαρξία και η πολιτική συγκάλυψη, η Οικολογική ομάδα Βέροιας, συνεχίζει την παρακολούθηση των υγρών κυρίως αποβλήτων, βιομηχανιών. Σήμερα, στις 6 τα ξημερώματα, διαπίστωσε ότι τα σφαγεία της Βέροιας, έριχναν τα αίματα, στον.....
Τριπόταμο απολύτως ακατέργαστα. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία και ήρθε αμέσως και διαπίστωσε το γεγονός. Στη συνέχεια, ήρθαν και υπάλληλοι υπηρεσιών. Μετά την καταγραφή του γεγονότος και με εντολή Εισαγγελέα, έγινε σύλληψη υπευθύνου των σφαγείων και θα κρατηθεί μέχρι την Δευτέρα. Δηλαδή, συνελλήφθη κάποιος υπάλληλος.
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα, οι υπεύθυνοι των σφαγείων πρίν πωληθεί στους ιδιώτες, αθωώθηκαν. Και τότε, τα αίματα όλα, κατέληγαν στον Τριπόταμο, όπως και τώρα. Όμως, πείστηκε το Δικαστήριο ότι δεν γινόταν κάτι τέτοιο, αν και οι εικόνες μπροστά στην έδρα, έδειχναν κατακόκκινο … νερό. Τότε ο υπεύθυνος περιβάλλοντος της Νομαρχίας κ. Μπαρμπαρούσης, κατέθεσε ότι έκανε ελέγχους και όλα ήταν καλά.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια: