ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πασίγνωστη ηθοποιός προσπάθησε να δολοφονήσει τον πρώην της

Ύποπτη για δολοφονική απόπειρα εις βάρος του πρώην φίλου της θεωρείται πασίγνωστη ηθοποιός. Πώς προσπάθησε να σκοτώσει η Ιsabelle Αdjani και τον Stephan Delajoux
Η διάσημη ηθοποιός Ιsabelle Αdjani, φέρεται να διέταξε τον
σωματοφύλακα της να δείρει μέχρι θανάτου τον πρώην φίλο της και γοητευτικό νευροχειρουργό, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για έξι χρόνια και του είχε δανείσει 150.000 ευρώ ώστε ν΄ανοίξει ιατρική ιστοσελίδα.
Ωστόσο και χώρισαν –μετά από 6 χρόνια σχέσης- και site δεν άνοιξε ο γιατρός και τα χρήματα δεν της επέστρεψε ποτέ.
Πληγωμένη η 55χρονη ηθοποιός φαίνεται σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο ότι εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες για να εκδικηθεί τον πρώην φίλο της, Stephan Delajoux.
Την περίοδο εκείνη, ο Stephan Delajoux είχε δικαστική διαμάχη με τον ηθοποιό-τραγουδιστή Johnny Hallyday, ο οποίος τον κατηγορούσε ότι έπεσε σε κώμα έπειτα από επέμβαση στην σπονδυλική στήλη στην οποία τον υπέβαλε ο Stephan Delajoux.
Έτσι η Ιsabelle Αdjani βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να βάλει τον σωματοφύλακα της να τον δείρει και όλοι να νομίζουν ότι του επιτέθηκαν θαυμαστές του Johnny Hallyday.
Έτσι κι έγινε: δυο κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Stephan Delajoux σε δρόμο του Παρισού. Εκείνος αντιστάθηκε και κατάφερε να τραβήξει την κουκούλα του ενός. Και επειδή στο περιστατικό υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες πολλά παιδιά που άρχισαν να κλαίνε, ο σωματοφύλακας ετράπη σε φυγή πριν λιώσει το πρόσωπο του Stephan Delajoux.
Πλέον, οι δικηγόροι του Stephan Delajoux έχουν στα χέρια τους την επιστολή με την οποία η Ιsabelle Αdjani φέρεται να διέταξε την επίθεση. Τονίζουν ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν την υποπτεύονται.
Όσο για την Ιsabelle Αdjani χαρακτηρίζει τις κατηγορίες «γελοίες» και όλη την ιστορία «φήμες και ασύστολα ψεύδη»Πηγή

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: