ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Προσφυγή κατά ΕΠΟ για τον υποβιβασμό!!!

ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ
Η επαναλειτουργία της ΕΠΟ θα σηματοδοτήσει εξελίξεις και στη Δ’ Εθνική, καθώς οι ομάδες ετοιμάζουν προσφυγή κατά της πρόσθετης προκήρυξης του Νοεμβρίου περί του υποβιβασμού.
Όταν τον περασμένο Αύγουστο ανακοινώθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, δεν αναφερόταν σε αυτή πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται από κάθε όμιλο. Αντ’ αυτού υπήρχε σημείωση ότι θα εκδοθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος σχετική ανακοίνωση. Ωστόσο, αυτή η απόφαση ανακοινώθηκε τέλος Νοεμβρίου (παράνομη αναδιάρθρωση) και προέβλεπε ότι ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο θα είναι περισσότερες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.
Αυτή την παρατυπία (για να μην πούμε καταστρατήγηση του ΚΑΠ) θέλουν να… εκμεταλλευτούν οι ενδιαφερόμενες ομάδες των 10 ομίλων της Δ’ Εθνικής, κάνοντας προσφυγή κατά της σχετικής απόφασης που εκδόθηκε τρεις μήνες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, ζητώντας μάλιστα να μην επικυρωθούν οι βαθμολογίες στους δέκα ομίλους της κατηγορίας και σ’ ότι αφορά τον υποβιβασμό.
Γι’ αυτό το αργότερο αύριο οι σύλλογοι θα καταθέσουν την προσφυγή στην ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθεί στο Δ.Σ. της

Ομοσπονδίας το ενδεχόμενο να μην ισχύσει αυτή η απόφαση, αλλά να υποβιβαστούν λιγότερες ομάδες, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.
Εξάλλου, πριν από περίπου έναν μήνα, ο Πανδραμαϊκός είχε στείλει ανάλογη επιστολή στην ΕΠΟ, την οποία υπέγραφαν οι ενδιαφερόμενες ομάδες των τριών πρώτων ομίλων. Νομικός εκπρόσωπος των σωματείων της Δ’ Εθνικής, είναι ο κ. Λίβας, ο οποίος θεωρεί ότι οι ομάδες είναι πιθανό να δικαιωθούν, καθώς το αίτημά τους έχει νομική βάση.

Στο περίμενε και για το εξώδικο σε Γ. Γ. Α. και Ε.Π.Ο.
Πέραν της προσφυγής κατά της απόφασης αύξησης των ομάδωνπου θα υποβιβάζονταν, η οποία ήταν μία παράνομη αναδιάρθρωση και πέραν των όσων όριζε η προκήρυξη του πρωταθλήματος, εκκρεμεί και το εξώδικο που απέστειλαν οι ομάδες του 1ου και 10ουομίλου για την μη απόδοση εδώ και τέσσερα χρόνια των τακτικών επιχορηγήσεων από την Πολιτεία και συγκεκριμένα από την Γ. Γ. Α. και με την Ε.Π.Ο. να έχει «γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων της» μία ολόκληρη εθνική κατηγορία. Προφανώς και δεν θα υπάρξει απάντηση στο εξώδικο αυτό και πλέον απομένει να δούμε πως θα αντιδράσουν τα σωματεία αυτά, αλλά όπως φαίνεται και τα υπόλοιπα. Χαρακτηριστικό το πόσο υπολογίζουν την κατηγορία αυτή, τόσο η ΕΠΟ, όσο κύρια η επιτροπή πρωταθλήματος, είναι και η απάντηση του προέδρου της κ. Σαρρή στην ερώτηση, τι γίνεται με την Δ Εθνική, ένα απαξιωτικό: «ΤΙΠΟΤΕ».
http://fotisbazakas.blogspot.com

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: