ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Γιώργος Γιαννιάς: Βραβεύτηκε στα Βαλκανικά Βραβεία

Το βραβείο «Best Balkan Project 2011» απέσπασε ο Γιώργος Γιαννιάς στη δεύτερη τελετή των Βαλκανικών Μουσικών Βραβείων.
Η τελετή διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο στη Σόφια, πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το δορυφορικό μουσικό κανάλι
Βalkanika MTV, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά σε 13 ευρωπαϊκά κανάλια. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών είχε ξεκινήσει από τις 30 Μαρτίου, μέσα από την ιστοσελίδα www.balkanmusicawards.com διήρκησε έως τις 8 Απριλίου.
Η Ελλάδα συμμετείχε με 6 καλλιτέχνες. Ο τραγουδιστής εκτός από το εν λόγω βραβευθέν τραγούδι, παρουσίασε στη σκηνή των Βαλκανικών Βραβείων το νέο του ντουέτο με την Teodora στο οποίο συμμετέχουν και οι Μaster Tempo, με τίτλο «Δεν είσαι έρωτας μόνο για σήμερα / Do pristrastyavan» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και ελληνικούς στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.
Στην δεύτερη τελετή των Βαλκανικών Μουσικών Βραβείων εμφανίσθηκαν ο παγκοσμίου φήμης Γκόραν Μπρέγκοβιτς , η σταρ της Ρουμανίας Ίννα, η Ισραηλινή σταρ Sharit Hatad (γνωστή στην Ελλάδα από το ντουέτο της με τον Νίκο Βέρτη) , το τούρκικο συγκρότημα Manga. Από την Ελλάδα είδαμε τη Μαρία Ιακώβου, τους Master Tempo, τους Nigma, το γυναικείο ποπ συγκρότημα Quattro και τη Ντιάνα Ζαχαριάδου, ενώ τον Γιώργο Γιαννιά συνόδευσε η αγαπημένη του Ελευθερία Παντελιδάκη.
tvnea
Δείτε περισσότερα θέματα  

Δεν υπάρχουν σχόλια: