ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η χαμένη κόρη του Τσακ Νόρις!


Για πολλούς η ιδέα ότι μέσα στην εργασιακή τους μέρα θα πρέπει να κάνουν βουτιά από έναν ουρανοξύστη, να περάσουν με μια μοτοσικλέτα πάνω από μια νταλίκα και να τους σύρει τριαξονικό στην άσφαλτο ενώ
αυτοαναφλέγονται είναι μάλλον κουραστική! Όχι για τη Λι-Αν Λίμπενμπεργκ (Lee-Ann Liebenberg) που είναι η πιο έμπειρη κασκαντέρ στη Νότια Αφρική.
Εκτός από x-treme κλωτσιές –αφού είναι διπλωματούχος του kick boxing– η Λι-Αν έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών, ενώ το 2005 ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου από το FHM. Θα μπορούσε να είναι η κόρη του Τσακ Νόρις!
Γεννημένη στις 9 Δεκεμβρίου του 1982 στη Νότια Αφρική, η Λι-Αν είναι ο τύπος της κοπέλας που κάθε άντρας ονειρεύεται, αλλά όταν την αποκτήσει θα τον παρατήσει σε χρόνο dt για τον επόμενο! Σταθερό όνομα στη λίστα των πιο όμορφων Nοτιο-αφρικανών του κόσμου, λέγεται ότι έχει δεσμό με Αμερικανό παίχτη του πόλο... χμ! ποιος να ξέρει... πάντως οι photos είναι από το FHM της Ν. Αφρικής... και είναι φανερό με ποιο μέρος του σώματός της κερδίζει τις μάχες..
e-go.gr
Δείτε περισσότερα θέματα


Δεν υπάρχουν σχόλια: