ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Επενδυτής από την Πόλη θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ!!!

Θέλει δίπλα του Ζαγοράκη - Βρύζα!!!
Ένα «ασπρόμαυρο» παραμύθι ξετυλίγεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον ΠΑΟΚ, όπου Έλληνας εκατομμυριούχος από την Κωνσταντινούπολη, οπαδός του Δικέφαλου, σκέφτεται να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ...
στα ερτζιανά ο Γιώργος Συρίγος (όχι στους Illuminati που παρουσιάζει με τον Κώστα Χήτα στο ραδιόφωνο του Libero) ένας από τους λίγους εναπομείναντες επιχειρηματίες της Πόλης, ο οποίος μάλιστα φέρει και… τατουάζ με τον Δικέφαλο, ενδιαφέρεται να αναλάβει τον ΠΑΟΚ.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει ήδη μεταφέρει αρκετά κεφάλαια στη χώρα μας για την αγορά ακινήτων, και δείχνει έντονο ενδιαφέρον να επενδύσει σοβαρά στον ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις γίνονται στην Αθήνα και ο Ζήσης Βρύζας έχει ενημερωθεί σχετικά, μεταφέροντας τις τελευταίες πληροφορίες στον Θόδωρο Ζαγοράκη.
Επίσης, ο νέος επενδυτής του οποίου το όνομα δεν διέρρευσε ακόμη, τονίζει ότι θέλει να ασχοληθεί ενεργά με τον ΠΑΟΚ και να ηγηθεί του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά θέλει δίπλα του το δίδυμο Βρύζα – Ζαγοράκη, τους οποίους έχει σε μεγάλη εκτίμηση.
Υπομονή συστήνεται στους φίλους της ομάδας, καθώς τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις…
 gazzetta.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: