ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Διαζύγιο βόμβα: του έτρωγε τα λεφτά ενώ πλασαριζόταν ως ξαδέλφη του!

Κι εμείς ξέρουμε μια κυρία των Βορείων Προαστίων που δηλώνει κόρη του συζύγου της στα νυχτοπερπατήματα της. Δεν περιμέναμε όμως να διαβάσουμε ότι κι άλλη ΄σύζυγος το είχε σύστημα.
Έκπληξη προκαλούν οι αποκαλύψεις που κάνει ο πρώην σύντροφος γνωστής τραγουδίστριας για την ζωή της και τον… κρυφό γάμο τους. Ο Δημήτρης Θάνος μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε πως όχι μόνο ήτανε παντρεμένος από το 2006 με την Νάταλι Θάνου, αλλά όπως ισχυρίζεται, εκείνη έκανε ανάληψη από τον κοινό τους τραπεζικό λογαριασμό όλο το ποσόν αφήνοντάς τον ουσιαστικά… αδέκαρο. «Ξύπνησα ένα πρωί πριν από λίγες ημέρες, πάω να σηκώσω χρήματα από τον λογαριασμό και τον βρήκα άδειο. Έπαθα κυριολεκτικά σοκ. Δεν πήγαινε στην αρχή το μυαλό μου στην Νάταλι. Της είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Φοβήθηκα ότι πέσαμε θύματα της εγκληματικότητας των ημερών, μας έκλεψαν τα pin και μας άδειασαν τον λογαριασμό. Όταν μπήκα στην τράπεζα να ζητήσω εξηγήσεις τι και πώς, εκεί είναι που μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι όταν μου είπαν ότι η σύζυγός μου ήταν αυτή που έκανε την ολοκληρωτική ανάληψη των χρημάτων. Εν αγνοία μου. Όταν φυσικά πήρα να την ρωτήσω τι και πώς, στην αρχή έκανε την ανήξερη. Ώσπου μαθαίνω ότι η Νάταλι έκανε αγορά δυο σπιτιών στο Βελιγράδι. Εκεί έγινε το «έλα να δεις». Σκοτωθήκαμε.» Όπως είπε ο ίδιος, ο γάμος τους ήταν κρυφός: «Ήμουν αφανής ήρωας τόσα χρόνια δίπλα της και ζούσα στην σκιά της εν γνώσει μου. Στην αρχή ήταν κάτι που δεν με ενοχλούσε. Αργότερα όμως υπήρξαν στιγμές που δεν το άντεχα. Σκέψου ότι πηγαίναμε σε events ή σε δουλειές και άλλοτε με παρουσίαζε αδελφό της και άλλοτε ως ξάδερφό της. Εγώ δεν το ήθελα. Εκείνη το επέλεξε για να μην χαλάσουμε το προφίλ της, γιατί έπρεπε να λανσάρετε ως sex symbol. Δεν κολλούσε η ταμπέλα του συζύγου σε όλο αυτό. Αν μαθαινόταν ότι ήταν παντρεμένη θα γκρεμιζόταν όλο αυτό αυτομάτως. Γι αυτό έπρεπε να ήμουν πολύ διακριτικός, να πνίγομαι μέσα μου, αλλά να μην μπορώ να κάνω διαφορετικά, κατ’ επιλογή μου πάντα.»
Ο Δημήτρης Θάνος υποστήριξε επίσης πως ουσιαστικά λειτουργούσε ως μάνατζέρ της. «Εγώ την έφτιαξα. Η Νάταλι είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και εργαζόταν ως χορεύτρια freestyle. Μου είχε πει ότι εργαζόταν ως τραγουδίστρια στην Σερβία και της ζήτησα μια μέρα να μου τραγουδήσει. Με το που την άκουσα μου έκανε το «κλικ», την πίστεψα και άρχισα να χτίζω την καριέρα της και το προφίλ της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: