ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Προκλητική συμπεριφορά της Υφ. Θ. Τζάκρη στην εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Έδεσσα

Η υφυπουργός Θ. Τζάκρη πιάνοντας το στεφάνι λες και είναι σακούλα σκουπιδιών και φοβάται μην λερωθεί από τη μία και μη μπορώντας να αποχωριστεί την τσάντα της από την άλλη!
Εξάλλου η κ. Τζάκρη προσέχει πολύ την εμφάνιση ακόμα και σε
ιερούς χώρους!!!
Δείτε εδώ!
Παραθέτουμε το σχόλιο του Γιώργου Πολυξενίδη, γ. γραμματέα του Συλλόγου Ποντίων Χρύσας-Τσακώνων-Κ. Ροδωνιάς του δήμου Αλμωπίας.
"Αυτήν την ντροπιαστική εικόνα αντίκρισε με τα ίδια τα μάτια του, όποιος ήταν στην κεντρική εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, την οποία οργάνωσε βάσει του νόμου, η αντιπεριφέρεια Ν. Πέλλης στην πόλη της Έδεσσας φέτος.
Η υφυπουργός κ. Τζάκρη ήταν ανάμεσα στους επίσημους που παραβρέθηκαν για να καταθέσουν ένα στεφάνι στο μνημείο, σαν ελαχίστη τιμή, στην μνήμη των 353.000 και πλέον σφαγμένων Ελλήνων από τον τούρκο Κεμάλ.
Η παραπάνω φωτογραφία "μιλάει" μόνη της, η κ. Τζάκρη μάλλον δεν έχει καταλάβει για ποιον ακριβώς λόγο παραβρέθηκε σ΄ αυτό το μνημόσυνο, αλλά και τι ακριβώς κρατάει στο δεξί της χέρι.
Στο αριστερό της βέβαια ξέρει πολύ καλά αλλά μάλλον δεν μπορούσε να αποχωριστεί για ένα λεπτάκι το υπέροχο της "αξεσουάρ" το οποίο συμπληρώνει αυτό το "κομψό συνολάκι".
Κ. υφυπουργέ, κ. Τζάκρη αυτή είναι ωραία εικόνα "βόλτας" για "καφεδάκι" στην Γιαννιτσών και όχι κατάθεσης στεφανιού σε μνημείο χιλιάδων νεκρών Ελλήνων".
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: