ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Δώστε μας τον ήλιο σας να πάρετε το δάνειο!!!

Εξαγωγή της ηλιακής ενέργειας στη Γερμανία ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών…της Γερμανίας. Σημειώνει ότι πρέπει να πειστούν οι Γερμανοί φορολογούμενοι για τη συμμετοχή της χώρας σε νέο πρόγραμμα
Να δοθεί η εκμετάλλευση των ελληνικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Ελλάδας σε γερμανικές εταιρείες πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκειμένου να περιοριστεί το ελληνικό χρέος.
"Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν η Ελλάδα να εξάγει την ηλιακή ενέργεια σε εμάς" ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Die Welt.
Επισημαίνει ακόμα ότι η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από γερμανικές επιχειρήσεις θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος.
"Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα πετύχει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των εξαγωγών της, κάτι το οποίο είναι επιθυμητό", συμπλήρωσε.
Διευκρίνισε μάλιστα ότι οι προτάσεις του δεν έχουν "εθελοντικό χαρακτήρα", αλλά αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα.
"Χωρίς αυτές τις προοπτικές είναι δύσκολο να πειστεί ο Γερμανός φορολογούμενος για τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα νέο πρόγραμμα με υψηλούς κινδύνους", υπογράμμισε.
Δείτε περισσότερα θέματα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΌΘΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΉΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΦΆΛΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΏΝ ΤΟΥΣ !!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΘΑ "ΠΑΡΑΔΏΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΆ" Σ'ΑΥΤΟΥΣ .ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΔΟΎΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΘΑ "ΑΓΟΡΆΣΟΥΝ" ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΎΣΤΥΧΗ ΧΏΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΓΟΡΕΎΟΥΝ ΚΆΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΆ ΜΌΡΦΩΣΗ, ΥΓΕΙΆ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ.
ΡΑΔΙΑΔΕΣ ΠΆΛΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΆ !!
ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΆΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΎΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ.
ΞΥΠΝΆΤΕ ΑΔΈΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΟΥΜΕ !!!