ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο Πάγκαλος βγάζει βιβλίο με τίτλο «Όλοι μαζί τα φάγαμε»

Βιβλίο πρόκειται να εκδώσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος ...Πάγκαλος σύμφωνα με δηλώσεις του το πρωί στην εκπομπή «ΝΕΤ Σαββατοκύριακο». Συγκεκριμένα ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε ότι στον ελεύθερο χρόνο του γράφει πυρετωδώς ώστε το νέο σύγγραμμα να βρεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων από το φθινόπωρο.... Ο τίτλος του βιβλίου θα είναι «Όλοι μαζί τα φάγαμε»!!!
Στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν παρέλειψε να επιτεθεί εκ νέου στο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας το «κόμμα τραμπούκων». Είπε παράλληλα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να καταγγείλει τους τραμπούκους, αλλά αντιθέτως ενισχύει την τραμπούκικη λογική της πολιτικής.
Υποστήριξε ακόμα ότι το κίνημα των «Αγανακτισμένων» στην πλατεία έχει αρχίσει να φθίνει, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι χθες πέρασε από το Σύνταγμα και είδε μεν εκατό πανό αλλά μόλις πενήντα άτομα.
Ο κ. Πάγκαλος εξήγησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την τοποθέτηση Βενιζέλου ως επίσης αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Τέλος αποκάλυψε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν το είχε ενημερώσει για
την πρόταση συγκυβέρνησης στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι «καλά έκανε και δεν με ενημέρωσε και να είστε σίγουρος ότι ουδείς θα ενημερώνονταν αν ο Σαμαράς δεν διέρρεε όσα διέρρευσε στην τηλεόραση, από την οποία το μάθαμε όλοι, προκειμένου να τινάξει στον αέρα την διαδικασία».
Σχολιάζοντας τον αναβρασμό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι σύσσωμη η ΚΟ στήριξε τον πρωθυπουργό και ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο. Μάλιστα, σημείωσε ότι η πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ έδωσε άλλη πνοή στην κυβέρνηση. Είπε ακόμα ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην οικονομία.
Για την κατάσταση στην Αθήνα, είπε ότι οι λύσεις δε βρίσκονται δια της μαγικής ράβδου και τόνισε ότι είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί η πολιτική του επαναπατρισμού.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: