ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού!!!


Ένας επικίνδυνος κακοποιός, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Φλώρινα, καθώς βαρύνεται για πλήθος κακουργηματικών πράξεων και για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση.
Ο αλβανικής υπηκοότητας υπόδικος, συελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Φλώρινας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Αθηνών για διάπραξη κακουργημάτων και συγκεκριμένα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείες από κοινού και κατά συρροή.
Ο συλληφθείς θα προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Αθηνών.
Εξ’ άλλου, προχτές βράδυ στα Σέρβια, συνελήφθη ένας 53χρονος ημεδαπός, καθώς εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, μαζί με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.
Πυρπόλησαν αυτοκίνητο
Στην Πτολεμαΐδα άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο που έκλεψαν. Ειδικότερα, προχτές το βράδυ, οι δράστες πήραν το αυτοκίνητο, το μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία τοπικής κοινότητας του δήμου Εορδαίας, όπου, αφού το περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό, το έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Οι δράστες της εγκληματικής πράξης αναζητούνται.
Επίσης, τις μεσημεριανές ώρες της περασμένης Παρασκευής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης συνελήφθησαν στην Κοζάνη δύο υπήκοοι Ρουμανίας, διότι κατελήφθησαν να επαιτούν από φυγοπονία, προκαλώντας τον οίκτο των περαστικών.
Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Ακόμη, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, από αστυνομικούς μεικτού συνεργείου ελέγχων υπηρεσιών της Α.Δ. Κοζάνης συνελήφθη στον Πολύμυλο Κοζάνης 40χρονος υπήκοος Αλβανίας επειδή μετέφερε, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, από Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Εορδαίας στην Κατερίνη Πιερίας, τέσσερις ομοεθνείς του, που στερούνταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά και νομιμοποιητικά της παραμονής τους έγγραφα.
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Εξιχνίαση ληστείας
Τέλος, μετά από συντονισμένες έρευνες και αξιολόγηση στοιχείων από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς και της Ειδικής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, εξιχνιάστηκε ληστεία, που είχε διαπραχθεί στις 20-12-2009 στην Ιεροπηγή Καστοριάς, σε οικία ηλικιωμένης, την οποία δύο άγνωστοι άνδρες αφού την φίμωσαν και την ακινητοποίησαν δένοντάς της τα πόδια και τα χέρια με ηλεκτρικό καλώδιο, της αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστες είναι δύο αλλοδαποί, αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 34 ετών, οι οποίοι βραδινές ώρες της 3-6-2011 συνελήφθησαν από άνδρες της Ειδικής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος για παράνομη είσοδο στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Καστοριάς.

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: