ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΩΛΗ

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ
Παρά το θόρυβο , τη μπόχα και τη δυσωδία που έχει ξεσπάσει από τα στημένα και τους μεγαλοκαρχαρίες, ο κόσμος του Άρη ήταν εκεί και έδωσε βροντερό παρών στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας στο Κλ. Βικελίδης.
Πέρα από τη διάθεση των οπαδών , που κατέκτησε με την ένθερμη συμπεριφορά του ένα σπουδαίο ακόμη μετάλλιο αφοσίωσης-μιλάμε πάντα για την περίοδο του καλοκαιριού- εντύπωση προκάλεσαν οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη, του Νέρι Καστίγιο αλλά και του Καρίμ Σολτάνι.
«Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολλή καλή χρονιά. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Άρη προκειμένου να αποδείξει ότι έχει μια ξεχωριστή θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και του αξίζει κάτι πολύ καλό με την εντιμότητα και τον δίκαιο αγώνα που κάνει όλα αυτά τα χρόνια».
Ο Νέρι Καστίγιο, προς έκπληξη όλων μίλησε ακόμη και για πρωτάθλημα. «Εμείς θα λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Θέλουμε την πρώτη θέση», επισήμανε ενώ το νέο απόκτημα ο Καρίμ Σολτάνι παρουσιάστηκε πιο προσγειωμένος. «Θα διεκδικήσουμε την έξοδό μας στο Γιουρόπα Λίγκ αφού η θέση της ομάδας είναι στην Ευρώπη». Μετά τις δηλώσεις και την ενθουσιώδη υποδοχή ακολούθησε μια ελαφρά προπόνηση υπό την επίβλεψη φυσικά του Έλληνα τεχνικού και τις ιαχές των οπαδών της ομάδας που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να χειροκροτούν και να επευφημούν τους ποδοσφαιριστές.
*Χτες και σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιήθηκαν τις αιματολογικές - μικροβιολογικές εξετάσεις στην ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .
http://www.psema.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: