ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αλλάζει χέρια ο ΠΑΟΚ! - Επιστρέφει ο Βρύζας!

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο οικονομικός έλεγχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο οι νέοι επενδυτές θα βάλουν 6 εκατ. ευρώ και θα πάρουν το 50,1 των μετοχών της ομάδας, κάτι που θα σημάνει και την ταυτόχρονη επιστροφή του Ζήση Βρύζα.
Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές Βασίλης Φλωρίδης, Δημήτρης Σαχπατζίδης και πιθανότατα άλλος ένας επιχειρηματίας (το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει ακόμα) είναι έτοιμοι να καταβάλουν έξι εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση κεφαλαίου και θα πάρουν το 50,1%.
Το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΠΑΕ. Γι’ αυτόν τον λόγο η τελευταία αύξηση κεφαλαίου η οποία αποφασίσθηκε στις 28 Μαρτίου και είχε
αρχικά τρίμηνη διάρκεια θα παραταθεί για άλλον ένα μήνα.
Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, αυτή τη στιγμή οι επείγουσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ (1,7 εκατ. ευρώ προς την εφορία, 2,3 εκατ. ευρώ προς τους παίκτες και διάφορα άλλα). Εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα καλυφθούν όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και θα υπάρχει και ένα σεβαστό μεταγραφικό μπάτζετ.
Οι εξελίξεις αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα, ενώ να σημειωθεί πως αν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μοτοχών, στον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει ο Ζήσης Βρύζας (υπάρχει ήδη συμφωνία) και θα αναλάβει τον σχεδιασμό μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος θα παραμείνει στο πόστο του.
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: