ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Και τελικά μένει ο Γκέκας;

Κόντρα στα πρόσφατα σενάρια που τον ήθελαν στην πόρτα της εξόδου από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης σίγουρη θεωρεί την παραμονή του Φάνη Γκέκα ο γερμανικός Τύπος.
Ο Έλληνας πρώην διεθνής επιθετικός είχε-βάσει του συμβολαίου του-δυνατότητα μέχρι σήμερα να κερδίσει την
ελευθερία του εφόσον έφερνε πρόταση 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν βρέθηκε σωματείο που να καλύπτει αυτό το ποσό και ταυτόχρονα τις απαιτήσεις του ίδιου.
Έτσι όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην ομάδα της Φρανκφούρτης, που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ασφαλώς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να γίνει μία πρόταση, ακόμη και μικρότερη του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που θα ικανοποιεί την Άιντραχτ και τον παίκτη. Όμως μέχρι τώρα δεν φαίνεται αρκετά πιθανό κάτι τέτοιο, αφού ο νέος προπονητής Άρμιν Φε και ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Χούμπνερ δεν θα αφήσουν τον παίκτη να φύγει αν δεν βρεθεί πρώτα ο κατάλληλος αντικαταστάτης.
Ο Γκέκας έπειτα από ένα εξαιρετικό πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Άϊντραχτ σίγησε στη συνέχεια και η ομάδα του όχι μόνον βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά και υποβιβάστηκε τελικά στη 2η τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.
bettv
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: