ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ακόμη ένα χρόνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φερέιρα

Με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα προχωρήσει σε ανανέωση στο ρόστερ του. Πολέμης: "Θέλουμε νέους και ορεξάτους παίκτες για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο". Νίκας: "Θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Ο Φερέιρα ήταν η καλύτερη επιλογή". Τις επόμενες μέρες τελειώνει το θέμα του
τεχνικού διευθυντή.
Την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα και τη νέα σεζόν αποφάσισε η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης. Την αποτελούσαν οι Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας και οι Αδαμάντιος και Λεωνίδας Πολέμης.
Πέραν της παραμονής του Πορτογάλου προπονητή, συζητήθηκαν οι αγορές και οι πωλήσεις παικτών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ενώ το θέμα του τεχνικού διευθυντή παίρνει παράταση για μερικά 24ωρα. Πάντως, μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ.Πολέμης μετά το τέλος της συνεδρίασης, εξέφρασε την επιθυμία του αυτός να είναι Ελληνας.
Αρχικά, ο κ.Πολέμης αναφέρθηκε στην παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Πήραμε την ομόφωνη απόφαση να παραμείνει προπονητής ο κ.Φερέιρα. Η αλλαγή προπονητή είχε περισσότερα κατά παρά υπέρ. Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις και είχαμε ταύτιση απόψεων με τον προπονητή σε πολλά θέματα όπως τη δημιουργία ομάδας. Ο κ.Φερέιρα ξέρει ότι δεν υπάρχουν μεγάλα κεφάλαια όπως τα τελευταία χρόνια. Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να φέρουμε στον Παναθηναϊκό νέους και ορεξάτους ποδοσφαιριστές. Να τους δώσει ο Παναθηναϊκός το βήμα να διακριθούν. Θέλουμε νέους και γρήγορους παίκτες ώστε να παίζει επιθετικά η ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε ανανέωση για να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο".
Σχετικά με τον τεχνικό διευθυντή, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση: "Κοιτάζουμε το πρότζεκτ του τεχνικού διευθυντή και εντός της εβδομάδας δεν αποκλείεται να παρθεί κάποια απόφαση", ήταν τα λόγια του Αδαμάντιου Πολέμη.
Διαβάστε ειδικά για τον Παναθηναϊκό στα prasinanea.gr
Από κει και πέρα, έγινε αναφορά και στις πωλήσεις παικτών: "Συζητήσαμε για όλα τα θέματα και για αγορές και για πωλήσεις. Το θέμα των πωλήσεων έχει σχέση με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει. Εμείς έχουμε κάνει λίστα παικτών για αγορά και όταν τελειώνει ένα θέμα τότε θα το ανακοινώνουμε. Μιλήσαμε για τον Αμπντούν, αλλά και για άλλους ποδοσφαιριστές. Έλληνες και ξένους Δεν υπάρχει, όμως, κάτι ανακοινώσιμο. Ο προγραμματισμός αυτή τη στιγμή είναι χωρίς χρήματα. Εφόσον μπουν τόσο το καλύτερο".
Τέλος, αναφορικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία, ο κ.Πολέμης τόνισε: "Τώρα έχουμε ένα μήνα διακοπές. Στη συνέχεια συγκέντρωση και προπόνηση στην Παιανία και μετά στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά επιστροφή στην Ελλάδα για να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Νίκας δήλωσε: "Ο Φερέιρα ήταν η καλύτερη επιλογή. Ο τεχνικός διευθυντής θα έχει και χρέη γενικού αρχζηγού. Υπήρχε μια λίστα με 10 υποψήφιους και τώρα έχει μικρύνει. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρωταθλητισμό και τη νέα σεζόν. Ο κόσμος να μπει με θετική αύρα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές που θα γίνουν και την ομάδα της νέας σεζόν. Βέβαια, πρέπει να αλλάξει η ιλαροτραγωδία της Super League".

Δεν υπάρχουν σχόλια: