ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Κοντά σε συμφωνία πώλησης της ΠΑΕ!!!

Σύμφωνα με το olapaok.gr οι κύριοι κύριοι Φλωρίδης και Σαχπατζίδης βρίσκονται κοντά στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σαν toumpalibre έχουμε ξεκάθαρη άποψη στο θέμα. Κάθε φορά που ο Π.Α.Ο.Κ είχε επενδυτες - μεγαλομετόχους , είχε πρόβλημα. Πολλοί θυμόμαστε την εποχή Βουλινού, περισσότεροι τις εποχές Μπατατούδη, Γούμενου. Για μας η μόνη διέξοδος για τον Π.Α.Ο.Κ είναι στο να παραμείνει μια μικρή 'λαική δημοκρατία' , να ναι επενδυτής ο λαός του και κανένας άλλος. Ο Π.Α.Ο.Κ δεν χρειάζεται να ναι ανταγωνιστικός για να έχει κόσμο, για να πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις του. Είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν ιδεολογία, που κάνει κόσμο από τον κόσμο της.
Πιστεύουμε οτι οι κινήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ θα 'πρεπε να ήταν στο να συσπειρώσουν και να εκμεταλλευτούν κατάλληλα το κόσμο του Π.Α.Ο.Κ, και όχι να αναζητούν και να φέρνουν επενδυτές, που η ιστορία μας έχει δείξει οτι τα κίνητρα τους δεν ήταν ΠΟΤΕ ευγενή, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε οποιοδήποτε τομέα της κοινωνίας.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
Ο Π.Α.Ο.Κ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ
toumpalibre
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: