ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πρώτη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ!

Στην ιστοσελίδα Clicanoo.re, ο Μπερτράν Ρομπέρ αποκάλυψε πως έχει υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.
Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή για τον δικέφαλο. Ο Γάλλος δήλωσε:

"Επέλεξα τον ΠΑΟΚ με τον οποίο υπέγραψα για δύο σεζόν. Μ 'αρέσει στην Ελλάδα και θα ήθελα να συνεχίσω την περιπέτεια εδώ. Θα μπορούσα να περιμένω και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να χάσω αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στο πρωτάθλημα και η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι εξαιρετική".
Για τον Λάζλο Μπόλονι τόνισε: "Πρόκειται για έναν... κύριο του ποδοσφαίρου, είναι πολύ αυστηρός και στην Γαλλία δεν έχει αποτύχει. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και άνθρωποι είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο εδώ. Έχω αρκετά να ζήσω εδώ πριν επιστρέψω στην Γαλλία".
Νέο συμβόλαιο για Τσουκαλά!
Ο Σταύρος Τσουκαλάς πήγε στα γραφεία του ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα ακόμη χρόνια. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Σταύρος Τσουκαλάς υπέγραψε επέκταση συμβολαίου ως τον Ιούνιο του 2015»
Ο ποδοσφαιριστής φανερά ικανοποιημένος δήλωσε: «Αυτό το συμβόλαιο ήταν ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Θόδωρο Ζαγοράκη για την βοήθεια του, τον Παντελή Κωνσταντινίδη για το νέο συμβόλαιο, αλλά και τον Μάκη Χάβο. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά για να τους δικαιώσω ξανά».
Seleo.gr News
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: