ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Θέλετε να δείτε αν η σύντροφός σας έχει πραγματικά οργασμό ή προσποιείται? Δείτε τα χείλη της!

Ορίστε ένα πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό γεγονός που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Το σχήμα των γυναικείων χειλιών προδίδει και προβλέπει συνάμα την πιθανότητα οργασμού μιας γυναίκας.
Ο Στιούαρτ Μπρόντυ, ψυχολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Δυτικής Σκωτίας, είναι γνωστός από αρκετές έρευνες γύρω από την σεξουαλική συμπεριφορά του γυναικείου κορμιού και...είναι υποστηρικτής της άποψης ότι μπορείς να μάθεις πολλά για μια γυναίκα κυρίως από τον τρόπο που βαδίζει.
Σε ένα κείμενο του που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στην Journal of Sexual Medicine ισχυρίζεται μετά από έρευνα ότι ο κολπικός οργασμός σε μια γυναίκα συνδέεται άμεσα με ένα σημείο του άνω στοματικού χείλους. Ένα σημείο που βρίσκεται ακριβώς στην μέση του άνω χείλους. Αυτό το σημείο ονομάζεται φύμα και σε ορισμένες γυναίκες εξέχει περισσότερο από ότι σε άλλες. Δεν αναφέρεται σε πρησμένα χείλη όπως της Αντζελίνα Τζολί αλλά σε ένα μικροσκοπικό σημείο το οποίο φαίνεται με το μάτι.
Με βάση μια έρευνα που πραγματοποίησε ο Μπρόντυ σε 258 γυναίκες ανακάλυψε ότι σε όσες προεξέχει αυτό το φύμα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσουν σε έναν κολπικό οργασμό.
Ο Μπρόντυ σπεύδει όμως να ξεκαθαρίσει πρώτον πως εννοεί στην έρευνα του καθαρά για κολπικό οργασμό και όχι οργασμό που προήλθε από ερεθισμό της κλειτορίδας . Δεύτερον δεν εξετάζει το αν το φύμα αυτό κάνει πιο ελκυστικές αυτές τις γυναίκες και τρίτον οι γυναίκες από μόνες τους κρίνουν τα χαρακτηριστικά τους.
Ο καθηγητής αποκαλύπτει ότι η διαμόρφωση του φύματος στο χείλος έχει ολοκληρωθεί κατά την 17η εβδομάδα κυοφορίας του εμβρύου και με βάση την έρευνα του αυτό μπορεί να καθορίσει την σεξουαλική ζωή του. Ίσως τα χείλη να μας λένε πολλά δίχως να μιλήσουν πολλές φορές.
Seleo.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: