ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Εμπρησμός στο αυτοκίνητο του Δαλούκα

Στις φλόγες τυλίχτηκε το αυτοκίνητο του Γιώργου Δαλούκα στο εξοχικό του στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας, έπειτα από φωτιά που έβαλαν άγνωστοι και αφού πρώτα άρπαξαν από μέσα έναν φορητό υπολογιστή και αντικείμενα μικρής αξίας. Προανάκριση για τον εμπρησμό διενεργεί το
Πυροσβεστικό Σώμα Μαγνησίας.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις και με όσα επισήμως ενημερώνει η πυροσβεστική, τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του πολυτελούς τζιπ του πρώην διεθνή ρέφερι, Γιώργου Δαλούκα και άρπαξαν ένα λάπτοπ και μικροαντικείμενα. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο πετώντας στο εσωτερικό του ένα στουπί με βενζίνη. Για τον εμπρησμό διενεργείται προανάκριση, ενώ οι αρχές θεωρούν πως το συμβάν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.
Θυμίζουμε πως ο Βολιώτης διαιτητής έχει επανειλημμένως καταγγείλει απειλές κατά της ζωής του μετά το αλήστου μνήμης παιχνίδι Άρη-Παναθηναϊκού και την υπόθεση των κασετών που ακολούθησε, ενώ έχει δηλώσει πως ο ίδιος και τα παιδιά του κυκλοφορούν με σωματοφύλακες και για τους λόγους αυτούς έχει μετακομίσει και σε κατοικία πλησίον της αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας.
Πηγή: sport-fm.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: