ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κατηγορείται ο Μαρινάκης!

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα που προέκυψε από την έρευνα που έγινε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορείται για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και απλή συνεργασία σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα.
Μπορεί κύκλοι της πειραϊκής ΠΑΕ να δήλωναν νωρίτερα πως “ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει δεν μας αφορά”, τονίζοντας πως δεν εμπλέκεται πουθενά το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση που έχει…συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, περί στημένων παιχνιδιών, όμως, το εισαγγελικό πόρισμα που προέκυψε ύστερα από έρευνα που έγινε, κάνει λόγο πως ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων
Συγκεκριμένα, το εισαγγελικό πόρισμα που προέκυψε ύστερα από έρευνα που διεξήγαγε η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών κα. Πόπη Παπανδρέου και διαβίβασε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κα. Ελένη Ράκου, προτείνεται άσκηση δίωξης και κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη για τους εξής λόγους: α) για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση!
Το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμπλέκεται σε διαλόγους που είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, κατά τους οποίους μιλούν μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1 (19/2) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος ζητάει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προστατέψει τόσο τον τότε διαιτητή της αναμέτρησης, Δημήτρη Καλόπουλο, όσο και τον επόπτη του παιχνιδιού, Πέτρο Τρύφων.
redplanet
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: