ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Είδηση Βόμβα: Ο Παπακωνσταντίνου δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο!!!

Το θρίλερ του Μεσοπρόθεσμου και η ψήφιση του είναι ο νταλκάς ο βαρύς που τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί τις ανησυχίες του κυβερνητικού επιτελείου που ψάχνει δεξιά και αριστερά τους ύποπτους εκείνους αντάρτες που θα κάνουν πίσω και θα καταψηφίσουν το επίμαχο πρόγραμμα μέτρων.
Ωστόσο η έκπληξη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένει κανείς... Ο πρώην «Τσάρος »της οικονομίας που τόσο καιρό μας είχε πάρει τα αυτιά με το πόσο σημαντική για τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας είναι η ψήφισή του Μεσοπρόθεσμου δεν πρόκειται να το ψηφίσει!
Ο ιθύνων νους των μέτρων ή για να μιλάμε ειλικρινά ο εντολοδόχος των οδηγιών από την Ε.Ε., την τρόικα και το ΔΝΤ δεν ψηφίζει την αιτία της εξορίας του στο υπουργείο Περιβάλλοντος, το επίμαχο πρόγραμμα μέτρων που προετοίμαζε και απαιτούσε εκβιαστικά να ψηφιστεί.
Γιατί; Μα γιατί με το ΠΑΣΟΚ όλα είναι δυνατά... Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής αλλά προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου. Εκεί που λέγαμε ότι όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη χώρα...
NewPost
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: