ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Υπογράφουν στον Παναθηναϊκό για το ΟΑΚΑ!!!

Η νέα σύμβαση μεταξύ ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΑΚΑ θα υπογραφεί όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή (03/06).
Οι «πράσινοι» εδώ και καιρό έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του σταδίου για να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών για ακόμα
δύο χρόνια, με πιο συμφέρουσες για τον Παναθηναϊκό παραμέτρους. Εκτιμάται ότι με τα νέα δεδομένα στη σύμβαση το «τριφύλλι» θα εξοικονομήσει 400.000 ευρώ σε ορίζοντα διετίας.
Εκτός αυτού βέβαια, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήραν διαβεβαιώσεις ότι ο αγωνιστικός χώρος δε θα επηρεαστεί από τις εκδηλώσεις και τις συναυλίες που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι, και κυρίως από αυτή των Bon Jovi που θα γίνει στις 20 Ιουλίου, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι των «πρασίνων» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι ιθύνοντες του σταδίου διαβεβαίωσαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι η σκηνή για την εν λόγω συναυλία θα μπει μπροστά από τη θύρα 17 έτσι ώστε να μην επηρεαστεί ο αγωνιστικός χώρος και να μην υπάρξουν φαινόμενα του περασμένου Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Με τις παραπάνω δεσμεύσεις αλλά και τις αλλαγές που έγιναν προς όφελος του Παναθηναϊκού, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και αύριο (03/06) θα υπογράψουν τη νέα διετή σύμβασή τους.
onsports.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: