ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Διεθνή φιλικά:Άρωμα» Ελλάδας στις ΗΠΑ!!!

Η Εθνική ομάδα λίγες μέρες μετά τη νίκη της επί της Μάλτας έκανε…το υπερατλαντικό ταξίδι στις ΗΠΑ και τα ξημερώματα της Τετάρτης τίθεται αντιμέτωπη με τον Ισημερινό.
•    Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο «Σίτι Φιλντ» της Νέας Υόρκης που αναμένεται κατάμεστο αφού περισσότερα από 30.000 εισιτήρια έχουν κάνει ήδη φτερά με την
πλειοψηφία τους να έχουν καταλήξει σε Έλληνες ομογενείς που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ελληνική εθνική ομάδα για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ του 1994.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ

Ισημερινός: Από τη φιλική ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Καναδά στο Οντάριο του Τορόντο προέρχεται ο Ισημερινός, που δίνει τον τελευταίο αγώνα πριν το Κόπα Αμέρικα.Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου αλλά κατάφεραν μέσα σε ένα δίλεπτο (62’-64’) να φέρουν το ματς… τούμπα, προτού διαμορφώσει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρίκετς το τελικό 2-2. Μπενίτες (Σάντος Λαγκούνα) και Αρόγιο (Σαν Λουίς) σημείωσαν τα γκολ για το συγκρότημα του 54χρονου Ρεϊνάλδο Ρουέδα. Σε σχέση με το τελευταίο φιλικό στον Καναδά, αναμένετα να δώσουν το παρών στον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα, ο επιθετικός της Λεβάντε Φελίπε Καϊσέδο καθώς αι ο μεσοεπιθετικός της Γιουνάιτεντ, Αντόνιο Βαλέντσια.

Ελλάδα: Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στη Μάλτα η Εθνική ομάδα αλλά με πρωταγωνιστές τους «ψάρακλες» Φετφατζίδη και Κυριάκο Παπαδόπουλο έφτασε στην νίκη με 3-1. Δύο γκολ του νεαρού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού και ένα του πρώην αμυντικού των «ερυθρολεύκων» έφεραν το «τρίποντο» που την έφερε ξανά στην κορυφή του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2012 με 14 βαθμούς, ένα περισσότερο από τη 2η Κροατία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί στην 9η  θέση της βαθμολογίας της FIFA και παράλληλα να μπει στο γκρουπ των ισχυρών για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Αρκετές δοκιμές προτίθεται να κάνει ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος σε σχέση με την αποστολή κόντρα στη Μάλτα, δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Βασίλη Τοροσίδη που εξασφάλισε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Tips:

•    6 παιχνίδια (όλα φιλικά) χωρίς νίκη μετρά το Εκουαδόρ με 5 ισοπαλίες και 1 ήττα σε αυτό το διάστημα

•    Από την πλευρά της η Ελλάδα μετρά 10 σερί ματς χωρίς ήττα (7 νίκες και 3 ισοπαλίες) με τελευταία το 2-0 από την Αργεντινή στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής

•    8/11 under για την Ελλάδα στα τελευταία ματς, 4/6 για το Εκουαδόρ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αήττητη η Ελλάδα από τη μέρα που ανέλαβε τις τύχες της ο Φερνάντο Σάντος. Από την πλευρά του το Εκουαδόρ αγνοεί τη νίκη μέσα στο 2011 (6 ματς-5 ισοπαλίες) με τελευταία το φιλικό 4-1 επί της Βενεζουέλας το Νοέμβριο του 2010. Με ρίσκο θα πάμε με την ισοπαλία στο 3.12 στην 10Bet.com.
bettv.gr

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: