ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μέχρι το τέλος Ιουλίου η πληρωμή εισφοράς ΕΛΓΑ

Στις 29 Ιουλίου ορίστηκε η καταληκτική προθεσμία για την πληρωμή της εισφοράς στον ΕΛΓΑ, με νέα υπουργική απόφαση, είτε με πάγια εντολή, είτε με διακανονισμό σε μετρητά και δόσεις. Στην πρώτη περίπτωση, ο λογαριασμός τους θα «χρεωθεί» το ποσό της εισφοράς, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα θα υπάρχουν εκείνη τη στιγμή διαθέσιμα μέσα.
Στη δεύτερη περίπτωση οι παραγωγοί πρέπει να καταθέσουν το ποσό που τους αναλογεί στο λογαριασμό του ΕΛΓΑ στην ΑΤΕ με τον κωδικό Μ.Π. 620, προσκομίζοντας το έντυπο της δήλωσης καλλιέργειας ή εκτροφής.
Τα παραπάνω προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη και του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, που υπεγράφη και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ μετά την τροποποίηση της προηγούμενης ΚΥΑ που αφορά τη διαδικασία υποβολής της ενιαίας δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής.
Η νέα τροποποιητική απόφαση συμπεριλαμβάνει το έντυπο της δήλωσης, αλλά και αναλυτικά τους όρους υπογραφής της πάγιας εντολής από τους παραγωγούς προς την τράπεζα.
almyrosinfo
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: