ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μαρινέλλα: “Ξέκωλες που γδύνονται για να καλύψουν το πόσο άφωνες είναι!”!

Εναντίον όσων κοριτσιών ντύνονται αποκαλυπτικά για να τραγουδήσουν και όχι μόνο ξεσπάθωσε η Μαρινέλλα, κάνοντας λόγο για «ξέκωλες και «κακομοίρες»!
Παράλληλα, ζήτησε να μην την αποκαλούν ντίβα, επισημαίνοντας πως υπηρετεί το τραγούδι με αγάπη, ενώ μίλησε για την συνεργασία της με την Νατάσσα Θεοδωρίδου την σεζόν που μας έρχεται.
«Το ”απόλυτη ντίβα”, ”θεά”, ”σταρ” κ.λπ. αφήστε τα για τις άλλες που αρέσκονται σε αυτά – να μη σας πω ότι τα λένε και στον καθρέφτη τους, οι κακομοίρες. Δεν τις βλέπετε; Αξιολύπητες, τους απέμειναν ψεύτικες ταμπέλες που έφτιαξαν μόνες τους! Ποια είσαι, μωρή κακομοίρα, που θες και αυλή; Και θέλεις και bodyguards,

τρομάρα σου; Από ποιον κινδυνεύεις; Μόνο από την ηλιθιότητα σου! Τις βλέπω σε φωτογραφίες ή σε εκπομπές να προχωρούν με bodyguards και μου έρχεται να ξεράσω», αναφέρει η Μαρινέλλα.
Μιλώντας για την επικείμενη συνεργασία της με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον χειμώνα στον «Βοτανικό», η «μεγάλη κυρία» του τραγουδιού μας ρίχνει τα «βέλη» της ακόμα μία φορά: «γλυκό πλάσμα, υπέροχο και φωνάρα μεγάλη… Ναι, την ξεχώριζα πάντα και χαίρομαι που θα δουλέψουμε μαζί τον χειμώνα… Μια κυρία! Και ντύνεται ωραία… όχι σαν τις άλλες τις ξέκωλες που γδύνονται για να καλύψουν το πόσο άφωνες είναι! Πώς να μη θέλω να δουλέψω μαζί της;».
«Ξεκίνησα από τα μπουλούκια, που έγραψαν τη δική τους ιστορία, και γέμισα με “ακριβές” κι ενδιαφέρουσες εμπειρίες από αυτά! Ένα ανώνυμο κορίτσι ήμουν τότε! Η Κυριακή Παπαδοπούλου. Χρόνια μετά, η Μαρινέλλα! Νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα, κι ας πέρασαν αιώνες! Νιώθω, όμως, να ‘χω δύναμη και ορμή», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρινέλλα και ζητά να μην την αποκαλούν ντίβα. «Αυτό το ”απόλυτη ντίβα”, με ανατριχιάζει. Καμία ντίβα. Μια καλλιτέχνιδα που υπηρέτησε και υπηρετεί το τραγούδι με ψυχή και αγάπη. Αυτό είναι όλο», καταλήγει.

Star
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: