ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο θάνατος τους ποδοσφαιριστή Αντεφέμι οφείλεται σε δολοφονία;

Πέρα από τις αποκαλύψεις με τα στημένα, σοκ προκαλεί στην φίλαθλο κοινό της χώρας και το δημοσίευμα ιστοσελίδας του… Βιετνάμ, σύμφωνα με το οποίο ο θάνατος πριν δυο μήνες σε τροχαίο δυστύχημα του παίκτη της Skoda Ξάνθη Ολουμπάγιο Αντεφέμι μπορεί να οφείλεται και σε… δολοφονία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα του αδικοχαμένου νιγηριανού άσου Αμπεοκούτα, την οποία επρόκειτο να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι, πιο πριν είχε σχέση με έναν άλλον άνδρα (που κατονομάζεται στο δημοσίευμα). Εκείνος ήταν καλός φίλος του Αντεφέμι, αλλά η φιλία τους χάλασε εξαιτίας της και ζητούσε εκδίκηση που η αγαπημένη του τον άφησε.
Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, ο πρώην φέρεται πως ήταν στην Ελλάδα την ημέρα που σκοτώθηκε ο Αντεφέμι και μάλιστα να έχει συλληφθεί (;!)και να έχει παραδεχθεί ότι πείραξε τα φρένα του αυτοκινήτου του παίκτη της Ξάνθης, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή της Εγνατίας Οδού.
Κατόπιν αυτού, είναι φυσιολογικό ο φάκελος του συγκεκριμένου τροχαίου δυστυχήματος, που είχε συγκλονίσει τον χώρο του ποδοσφαίρου κυρίως καθώς ο νεαρός νιγηριανός ταξίδευε για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του, ξανανοίγει…
Star
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: