ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Παπάς ζούσε με τρεις γυναίκες στο Αγρίνιο!

Σήμερα το πρωί, ο ιερέας από το Αγρίνιο, πού έχει προκαλέσει πανελλήνιο θόρυβο, για τις κατηγορίες του «προσηλυτισμού» πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Εναντίον του έχουν κατατεθεί μηνύσεις, από δυο γνωστούς επαγγελματίες του Αγρινίου. Οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι παρέσυρε τις γυναίκες και τα παιδιά τους, δημιουργώντας στην οικία του ένα ιδιότυπο κοινόβιο.
Πλέον οι τρεις συνολικά γυναίκες (με την σύζυγο του ιερέα) και συνολικά εννιά παιδιά, βρίσκονται στο σπίτι του. Οι μηνυτές λένε πως δεν μπορούν να δουν τα παιδιά τους και όποτε γίνεται αυτό, τα παιδιά είναι αποξενωμένα και τους συμπεριφέρονται σαν να είναι άγνωστοι.
«Δεν μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι γυναίκες μας. Αλλά αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά, δεν θα το επιτρέψουμε να συνεχιστεί» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους μηνυτές. Έτσι για μια ακόμη φορά, ο ιερέας, θα διαβεί την Παρασκευή το κατώφλι της Μητρόπολης και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το ζήτημα. Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν είχε τεθεί σε διετή αργία, αλλά η Μητρόπολη έκρινε πως δεν υπήρχαν στοιχεία σε βάρος του και τώρα συνεχίζει να λειτουργεί, σε περιοχές μακριά από το Αγρίνιο.
agriniopress.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: