ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ο πιο ντροπιαστικός πατέρας στον κόσμο!!!

Ντυμένος νύφη, γοργόνα, γυναίκα αράχνη ή κοκκινοσκουφίτσα χαιρετά και ταυτόχρονα ντροπιάζει τον 16χρονο γιό του ενώ αυτός ανεβαίνει στο σχολικό
Περισσότερες από 170 μέχρι στιγμής μεταμφιέσεις έχει... σκαρφιστεί ένας άνδρας από το Αμέρικαν Φόρκ, κοντά στο Λέϊκ Σίτι για να ντροπιάζει καθημερινά τον γιό του.
Ντυμένος νύφη, γοργόνα, γυναίκα αράχνη ή κοκκινοσκουφίτσα χαιρετά και ταυτόχρονα ντροπιάζει τον 16χρονο γιό του ενώ αυτός ανεβαίνει στο σχολικό. Μάλιστα μια φορά τοποθέτησε στην αυλή μια λεκάνη τουαλέτας και φορώντας ένα γελοίο σορτσάκι κάθισε σε αυτήν διαβάζοντας εφημερίδα.
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο όταν αυτός και η γυναίκα του σκέφτηκαν πως θα είχε πλάκα να φέρουν σε δύσκολη θέση το γιό τους την ώρα που θα τον παραλάμβανε το σχολικό.
Το ζευγάρι έχει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ και θεώρησαν ότι το θέαμα θα ήταν τόσο για τον κανακάρη τους όσο και για τους συμμαθητές του. Δεν είχε όμως την ίδια αίσθηση χιούμορ και ο γιος του που απευθυνόμενος στην μητέρα του την παρακάλεσε να μην αφήσει τον πατέρα του να το ξανακάνει.
"Μαμά σε παρακαλώ μην αφήσεις τον μπαμπά να ξανακάνει τέτοιες γελοιότητες" της είπε βλέποντας το θέαμα.
Η παράκληση όμως αυτή του 16χρονου παιδιού ενέπνευσε και πείσμωσε περισσότερο τον άνδρα που από εκείνη την ημέρα προσπαθεί να τον εκπλήσσει καθημερινά.
"Όταν τον είδα την πρώτη ημέρα να στέκεται στην εξώπορτα ντυμένος νύφη και να με χαιρετά έπαθα σοκ."είπε ο 16χρονος Ράιαν που πλέον έχει συνηθίσει την περίεργη συμπεριφορά του πάτέρα του και πρόσθεσε: "Κανείς δε θέλει να δει τον μπαμπά του ντυμένο με τέτοιο τρόπο να κουνά το χέρι μπροστά σε όλους. Είναι ντροπιαστικό".
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: