ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σκότωσαν Ελληνίδα τουρίστρια στην Κωνσταντινούπολη!!!

Πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε Ελληνίδα τουρίστρια που επισκεπτόταν την Τουρκία.
Για κακή της τύχη βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου διαπληκτίζονταν Τούρκοι, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια «αδέσποτη» σφαίρα και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα σε ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της, την Αιγυπτιακή Αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εξωτερικών, η γυναίκα επισκεπτόταν το πολυσύχναστο παζάρι όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ δύο Τούρκων. Ενας εξ αυτών αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του με όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του άλλου. Ομως μία από
τις σφαίρες χτύπησε την άτυχη γυναίκα και την τραυμάτισε βαρύτατα. Από τα πυρά τραυματίστηκαν και δύο Τούρκοι που βρίσκονταν στο σημείο, χωρίς όμως να κινδυνεύσει η ζωή τους.
Η Ελληνίδα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε ο Ελληνας πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη Νικόλαος Σαπουντζής. Οι προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή απέβησαν άκαρπες και λίγο αργότερα η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για άτομο σεσημασμένο για εγκληματικές ενέργειες. Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που η σφαίρα «λοξοδρόμησε» και χτύπησε την Ελληνίδα τουρίστρια, ως πιθανότερο σενάριο φέρεται ο εξοστρακισμός της στο δάπεδο.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ ελληνικά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν λανθασμένα χθες ότι το θύμα ήταν 67χρονος άντρας. Από την άλλη, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για καβγά μεταξύ Τούρκων ταξιτζήδων. Πιο συγκεκριμένα, τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης αρχικά διαπληκτίστηκε με συνάδελφό του για την είσπραξη κομίστρων.
Στη συνέχεια αποχώρησε και αφού κατανάλωσε αλκοόλ, επέστρεψε οπλισμένος και κατευθύνθηκε στην πιάτσα των ταξί, μπροστά από την Αιγυπτιακή Αγορά, για να βρει τον συνάδελφό του με τον οποίο τσακώθηκε. Μόλις τον είδε, άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά ανάμεσα σε εκατοντάδες περαστικούς, μία εκ των οποίων ήταν και η άτυχη Ελληνίδα.
Espressonews
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: