ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Γυμναστής συνελήφθη με κοκαΐνη και πιστόλι

Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου συνελήφθη με κοκαΐνη και πιστόλι! Αντρες της Ασφάλειας Αιγίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας κάνοντας έλεγχο στην επιχείρηση που διατηρεί ο 30χρονος στο Αίγιο εντόπισαν
32 γραμμάρια κοκαΐνη και ένα πιστόλι Tokarev. Συγκεκριμένα, ύστερα από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νομότυπο έλεγχο στο γυμναστήριο του νεαρού, κατά τη διάρκεια του οποίου έπιασαν λαβράκι. 
Στο τσαντάκι που έπαιρνε πάντα μαζί του βρέθηκαν 12 γραμμάρια κοκαΐνη, χωρισμένα σε δόσεις, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
Στη συνέχεια, σε έρευνα και στο σπίτι όπου διαμένει βρέθηκαν άλλα 20 γραμμάρια κοκαΐνη και ένα όπλο τύπου Tokarev 9 χιλιοστών.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον νεαρό και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών και της παράνομης οπλοκατοχής, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, το κατώφλι του οποίου αναμένεται να περάσει τελικά σήμερα.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία του Αιγίου, αφού ο νεαρός επιχειρηματίας είναι άτομο ευρέως γνωστό, ενώ στο γυμναστήριό του συχνάζουν δεκάδες άτομα.
Οπως έγινε γνωστό, το φιλικό περιβάλλον του 30χρονου έπεσε από τα σύννεφα από το νέο, αφού ο γυμναστής φαίνεται πως ό,τι έκανε το έκανε αθόρυβα και χωρίς να δίνει δικαιώματα.
Αναυδοι από την είδηση της σύλληψης, που έκανε τον γύρο της πόλης, έμειναν και οι πελάτες του γυμναστηρίου, που το επισκέπτονταν σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: