ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Οι πέντε “καυτές” κυρίες και τα ερωτικά κόλπα στο καφέ

Το «κόλπο» στο καφέ της οδού Ρήγα Φεραίου έχει διαδοθεί από στόμα σε στόμα στο νεαρόκοσμο της πόλης.
Αν λοιπόν δείτε νεαρούς άνδρες να κάθονται σε καφέ, να φορούν συγκεκριμένο κόσμημα στον γιακά ή τη μπλούζα τους και να «ψάχνονται», τότε να είστε σίγουροι πως θα περάσουν μία καταπληκτική βραδιά και βέβαια…
με το αζημίωτο!
Το ραντεβού δίνεται κάθε Παρασκευή μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στο συγκεκριμένο καφέ. Πρωταγωνίστριες πέντε κυρίες, η πλειοψηφία των οποίων -προφανώς- έχει «καθιερώσει» με τους συζύγους τους τη συγκεκριμένη μέρα, ως… ημέρα εξόδου με φίλες τους! Και πού να ήξεραν οι σύζυγοι τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Οι ευκατάστατες αυτές κυρίες (τρεις εκ των οποίων είναι παντρεμένες) κάθονται σε συγκεκριμένο τραπέζι και «ψαρεύουν» αγοράκια! Όμως για να μην εκτεθούν, θα πρέπει οι άνδρες που γνωρίζουν το «κόλπο» να φορούν συγκεκριμένο κόσμημα στον γιακά του πουκάμισού τους ή στην μπλούζα τους. Σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει κέρασμα και κατ’ επέκταση ούτε κουβέντα… ούτε κρεβάτι!
Κάποιοι λένε, μάλιστα, πως ακόμη και ο ιδιοκτήτης είναι στο κόλπο και η παρέα των «πέντε» φροντίζει και τον αποζημιώνει για την εχεμύθειά του. Όσο για τους νεαρούς; Πίνουν τα ποτά τους, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις περιποιημένες -αν και «ώριμες»- κυρίες και βέβαια… λαμβάνουν και το χαρτζιλίκι τους. Το οποίο (αν κρίνουμε από την προσέλευση στο συγκεκριμένο καφέ) δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο!
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μπορεί οι πέντε κυρίες να είναι «ξαναμμένες», αλλά είναι συντηρητικές! Προτιμούν να έχει η κάθε μία το δικό της εραστή κι έτσι αποφεύγουν τα «τρίο» ή τα «κουαρτέτα»! Όταν κάποια βρει το ταίρι της αποχωρεί προς… άγνωστη κατεύθυνση!
dete
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: