ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ροζ βίντεο με αστυνομικό-ζιγκολό στην Πάτρα


Σάλος στην Πάτρα με ροζ βίντεο αστυνομικού που βιντεοσκοπεί τις επιδόσεις του με ανυποψίαστες γυναίκες και μετά τις εκβιάζει με χρήματα.
Ροζ βίντεο με αστυνομικό έχουν αναστατώσει την Πάτρα. Ένστολος της Πάτρας έχει τη φήμη του γυναικοκατακτητή, αλλά με το… αζημίωτο! Αυτό αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας και το «Dete», παρουσιάζοντας καταγγελίες από γυναίκες που χρειάστηκε να πληρώσουν για να «γευτούν» τις υπηρεσίες του.
Πρόκειται για έναν καλοστεκούμενο σαρανταπεντάρη, ψηλό και αρκετά αρρενωπό. «Δεν περνά καθόλου απαρατήρητος, αν τον δεις στο δρόμο, και το κυριότερο είναι ότι ξέρει να μιλάει στις γυναίκες. Σε γοητεύει αμέσως…», αναφέρει με χαρακτηριστικό τρόπο μία καταγγέλλουσα.
Τα θύματά του είναι γυναίκες με οικονομική ανεξαρτησία, είτε οι ίδιες, είτε οι σύζυγοί τους. Για τον πρώτο μήνα όλα κυλούν ομαλά , μετά όμως αρχίζει το μαρτύριο. Επικαλείται διάφορα προβλήματα που του προκύπτουν και ζητά χρήματα.
Στο τέλος αποκαλύπτεται η πραγματική του πρόθεση να παίρνει χρήματα όποτε χρειάζεται και αυτό πάντοτε με την απειλή ότι η πληροφορία για την ύπαρξη της παράνομης σχέσης που είχαν οι γυναίκες μαζί του θα φθάσει κατευθείαν στα αυτιά των απατημένων συζύγων.
Οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν ότι στο κόλπο είναι και η γυναίκα του, στην οποία μία από τα «θύματα» απευθύνθηκε θέλοντας να τον εκβιάσει για να τον κάνει να μην την απειλεί άλλο. Τότε διαπίστωσε ότι η σύζυγός του δεν… έπεσε από τα σύννεφα.
Αντιθέτως μάλιστα, έδειξε όχι μόνο να μην εκνευρίζεται με τον άνδρα της, αλλά να τον στηρίζει σε απόλυτο βαθμό. Μέχρι που την ξαπόστειλε από το σπίτι της, λέγοντάς της «ότι σου έκανε ο άνδρας μου, καλά στο έκανε, αφού τα θελες…»!
Το ενδιαφέρον είναι ότι για τους εκβιασμούς του, ο ένστολος φέρεται να επιστρατεύει ροζ βίντεο και φωτογραφίες σε κινητά τηλέφωνα ακόμα και από άκρως προσωπικές στιγμές καθώς και άλλα ντοκουμέντα που φέρνουν σε δύσκολη θέση τις γυναίκες, που μοιραία τον χρυσοπληρώνουν για να εξασφαλίσουν την σιωπή του.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: