ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Σάλος: ο Σπύρος Σούλης σε gay συμβόλαιο;

Σάλος έχει ξεσπάσει με δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Σπύρου Σούλη για gay συμβόλαιο του παρουσιαστή. Τι ακριβώς συμβαίνει; Η πρώην σύντροφος του γνωστού και πολυαγαπημένου παρουσιαστή Σπύρου Σούλη μίλησε για όλα και για όλους σε μια καταιγιστική συνέντευξη που μπορεί και να διαμορφώσει το τηλεοπτικό τοπίο του χρόνου. Τι τρέχει με εκπομπή γνωστών gay παρουσιαστών;
Αφορμή στάθηκε η ιδέα του ΑΝΤ1 να εντάξει μια νέα real life εκπομπή στο πρόγραμμα του με πρωταγωνιστές τους Τρύφωνα Σαμαρά, Ηλία Ψινάκη, Τάσσο Σωφρονίου και Σπύρο Σούλη ως επίδοξους ομοφυλόφιλους που θα… παρέχουν συμβουλές στον μέσο ετεροφυλόφιλο Έλληνα.

Η εκπομπή πρόκειται για μια Ελληνική έκδοση του Αμερικάνικου “Queer eye for a straight guy” η οποία προβαλλόταν για ένα διάστημα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.
Για τις ανάγκες της εκπομπής όμως θα έπρεπε και οι 4 πρωταγωνιστές να δηλώνουν ομοφυλόφιλοι , κάτι το οποίο έφερε σε δίλλημα τον γνωστό παρουσιαστή Σπύρο Σούλη , ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με το να επιλέξει ανάμεσα στην μακροχρόνια σχέση του και σε ένα ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο.
Μετά από πιέσεις του μεγάλου καναλιού , σύμφωνα πάντα με την πρώην σύντροφο του παρουσιαστή, ο Σπύρος Σούλης δέχθηκε τελικά να υπογράψει – καταδικάζοντας έτσι την σχέση του.
Το παρακάτω κείμενο αποτελεί μέρος της συνέντευξης που έδωσε η πρώην συντρόφος σε μηνιαίο περιοδικό για το gay συμβόλαιο του Σπύρου Σούλη:
«Βρισκόμουν με δεμένα τα χέρια, με μόνη επιλογή να παίζω μονίμως κρυφτό με έναν άνδρα που συζητούσαμε μέχρι και το ενδεχόμενο του γάμου μαζί.
Η σκέψη να ζω με βάση ένα συμβόλαιο, πραγματικά μου έφερνε αηδία. Αυτό έφερε τις πρώτες εντάσεις και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.»
Το ζευγάρι μετράει ήδη 2 μήνες χώρια και σύμφωνα με την ίδια, έχει δωθεί οριστικό τέλος.

fimes 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: