ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Mια απο τις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου είναι... άνδρας!

Ένα νέο μοντέλο με το όνομα Andrej Pejic με καταγωγή από την ανατολική Ευρώπη έχει εμφανιστε τελευταία στις πασαρέλες του Ζαν Πωλ Γκοτιέ, στην καμπάνια του Marc Jacobs και στη Vogue.
Αυτό το μήνα εμφανίστηκε για τα
καλά ανάμεσα στις 100 πιο σέξι γυναίκες του περιοδικού FHM μαζί με την Mila Kunis και τη Megan Fox.
Η κριτική που γίνεται στους σχεδιαστές μόδας είναι ότι σχεδιάζουν ρούχα για αδύνατα αγόρια. Να που έγινε πραγματικότητα αυτή η κατηγορία μόνο που πήρε μία ενδιαφέρουσα στροφή.
Η Barnes & Noble αποφάσισε να κρύψει τα εξώφυλλα του περιοδικού Dossier όπου το μοντέλο εμφανιζόταν τόπλες με ρολά στα ξανθά του μαλλιά γιατί "πρόκειται για νεαρό άτομο και θα μπορούσε να περάσει για γυμνή γυναίκα". Βέβαια τα περιοδικά όλου του κόσμου είναι γεμάτα με γυμνόστηθους άντρες αλλά αυτό είναι προφανώς, διαφορετικό. Το πρόβλημα είναι ότι η εικόνα δεν είναι άμεσα αναγνωρίσιμη.
Το FHM πάλι μόλις κατάλαβε το λάθος του ήταν λιγότερο διακριτικό στις εκδηλώσεις του. "Οι σχεδιαστές λένε ότι ο Andrej είναι the next big thing. Πιστεύουμε ότι η λέξη "thing" είναι αρκετά ακριβής." Τελικά αφαίρεσε τα σχόλια και το νούμερο 98 από τις φωτογραφίες (αλλά υπάρχει στη λίστα).
blog.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: