ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Mητέρα τριών παιδιών πέθανε σε λεωφορείο... μετά απο απότομο φρενάρισμα!

Mια μητέρα τριών παιδιών πέθανε μέσα στο λεωφορείο όταν εκσφενδονίστηκε προς το μπροστινό μέρος του λεωφορείου, όταν ο οδηγός πάτησε απότομα φρένο.
Η 37 χρονη Julie Layton, έσπασε το λαιμό της, καθώς ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο, ενώ πιστεύεται ότι ο
θάνατος της οφείλετε στο ότι χτύπησε το κεφάλι της σε μια μηχανή κερμάτων όπου και έσπασε τον αυχένα της όπου την άφησε παράλυτη από το λαιμό και κάτω.
Η άτυχη μητέρα αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο.Ο οδηγός λεωφορείου Riaz Ahmed, ο οποίος αρνήθηκε ότι φέρει οποιαδήποτε ευθύνη κατά την Ανάκριση, υποστήριξε ότι τα φώτα φρένων του μπροστινού αυτοκίνητου δεν δούλευαν , αν και αστυνομία αργότερα διαπιστώσε ότι αυτό είναι αναληθές.
Η οικογένεια της 37χρονης ζήτησε από την αστυνομία την προσαγωγή του, ενώ κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο οδηγός κατηγορήσε την Layton ότι δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει την ισορροπία της επειδή ήταν υπέρβαρη.
Η Μάρτυρας Emma Walker, η οποία επιβιβάστηκε μαζί με την Layton στο διώροφο λεωφορείο, είπε στην ανάκριση ότι το θύμα φαίνόταν να έχει και τα δύο χέρια ελεύθερα όταν έπεσε.
Η Julie Layton, από την περιοχή Weoley Castle,του Birmingham, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Queen Elizabeth, όπου πέθανε από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων λίγες ημέρες μετά.
7news.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: