ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο Mel Gibson ερωτεύτηκε Ελληνίδα!

Μπορεί να βρέθηκε στην μαύρη λίστα, ύστερα από τον άσχημο χωρισμό του από την πρώην αγαπημένη του Oksanna Griegoreva και όλα τα παρατράγουδα που ακολούθησαν, όμως οMel Gibson φαίνεται πως έχει πλέον... αναρρώσει από όλα αυτά, καθώς έχει νέο αμόρε, το οποίο είναι μάλιστα ελληνικής καταγωγής!
Πρόκειται για το 25χρονο μοντέλο Stella Mouzi, που έχει έφεση στις φωτογραφήσεις φετιχιστικού και Gothic περιεχομένου. Μαζί περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων για τα Fetish Film Festival που έγιναν στο Λος Άντζελες τον περασμένο Απρίλιο. Επιπλέον, την περασμένη εβδομάδα οι δυο τους διασκέδαζαν στο trendy Sky Bar του Δυτικού Hollywood, αφού προηγουμένως είχαν γευματίσει σε εστιατόριο του Hollywood.
Ο Μel περιτριγυριζόταν από πολλές γυναικείες υπάρξεις, αλλά μόνο μία –η Stella- κατάφερε να επισκεφθεί το σπίτι του ηθοποιού στο Malibu για barbecue. Ο 55χρονος ηθοποιός, που έχει μία κόρη με την Oksana, με την οποία παλεύουν για την κηδεμονία, φαίνεται πως είπε να δοκιμάσει κάτι νέο στην προσωπική του ζωή!
Μένει να δούμε πόσο θα κρατήσει το ρομάντζο...
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: