ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Η Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη σε καυτές φωτογραφίες [video]

Δείτε καυτές φωτογραφίες της Ηρώς Λεγάκη, Playmate 2011. Ποια η «βραζιλιάνα» Ηρώ Λεγάκη που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Playmate 2011;
Η Ηρώ Λεγάκη μετά από αγώνα πολλών ημερών κατάφερε να στεφθεί Playmate 2011 ανάμεσα σε 12 διαγωνιζόμενες. Το Fimes.gr έψαξε και βρήκε πληροφορίες και φωτογραφίες της Ηρώς Λεγάκη που πολλοί δεν γνώριζαν.
Με αμφιλεγόμενη καταγωγή, η Ηρώ Λεγάκη ξεκίνησε την καριέρα της ως σέξι χορεύτρια και τελικά μεταπήδησε στο χώρο του αισθησιακού μόντελινγκ.
Μετά από πολύ ιδρώτα, κάστινγκ και πασαρέλες, η Ηρώ Λεγάκη πήρε μία θέση στα Playmate 2011, όπου και νίκησε χάρη στα προσόντα που της χάρισε η φύση -και όχι μόνο.
Κόντρα στην «παράδοση» που θέλει τις περισσότερες νικήτριες των Playmate να είναι ξανθιές, η 20χρονη καλλονή με τα γατίσια μάτια είναι μελαχρινή.
Η Ηρώ Λεγάκη έχει δύο μεγάλες αγάπες, την γυμναστική και τον χορό, με τον οποίο και ασχολείται επαγγελματικά. Μάλιστα, σε αυτές τις αγάπες οφείλει και το καλογυμνασμένο της κορμί.
Η Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη αναδείχθηκε από τις ψήφους κοινού και κριτικής επιτροπής.
Στον διαγωνισμό μάθαμε οτι η Ηρώ Λεγάκη κατάγεται από την Νάξο και την Κέρκυρα. Στο προφίλ της στο Facebook βέβαια, η ίδια υποστηρίζει οτι κατάγεται από τη Βραζιλία (κλικ δεξιά για μεγέθυνση).
Δείτε καυτές φωτογραφίες της Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη από το παρελθόν:
2323_IRO_LEGAKI_692010
Εκτός από την Playmate 2011, Miss Playboy TV αναδείχθηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα, αναπληρωματική Playmate η Ειρήνη Παλικισιάνου, Playgirl της χρονιάς η Εμινέ Γεσήρ και Super Star η Μίνα Νταβιτουλιάνη.
Δείτε τη στέψη της Ηρώς Λεγάκη ως Playmate 2011:
Δείτε την τούμπα που έφαγε μια Playmate στη σκηνή:
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: